reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja co miesiąc widzę u siebie objawy ciąży i zawsze jest to samo czyli @ i zawsze powtarzam sobie że w kolejnym cyklu podejde do tego na spokojnie i nie będę sobie wmawiać ale i tak wyobraźnia robi swoje,ale taki już los staraczek :-D
O tak tak, dokładnie tak mamy. Wszystkie. Tez sobie co cykl obiecuje ze schizowac nie bede a i tak zawsze jest inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hejka wszystkim :) Byłam dzisiaj u gin i niedawno wróciłam, ale sama nie wiem co o tym myśleć... Pokazałam mu wyniki badan z hormonów, mówi że ok. Dzisiaj jest u mnie 12dc i mam 2 jajeczka jedno 9mm drugie 12-13mm? jakoś tak i on mówi że trochę za mało a już myślałam, że będzie ok... teraz chodzę rozżalona ... :(

Hejka wszystkim :) Byłam dzisiaj u gin i niedawno wróciłam, ale sama nie wiem co o tym myśleć... Pokazałam mu wyniki badan z hormonów, mówi że ok. Dzisiaj jest u mnie 12dc i mam 2 jajeczka jedno 9mm drugie 12-13mm? jakoś tak i on mówi że trochę za mało a już myślałam, że będzie ok... teraz chodzę rozżalona ... :(
Spokojnie.....mi tak wszystkie mowią....może owulke bedziesz miala pożniej po prostu i dlstego pecherzyki takie niewielkie...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ekhem....brzuch napierdziela i plamienia juz nie sa plamieniami tylko zmieniaja sie w krww tak ze moge to uznac za poczatek nowego cyklu :-( czuje sie do bani. Psychicznie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry