Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym już robiła test czemu czekać do rana ??? Po co być w niepewności. Teraz też wyjdzie....u mnie dzisiaj nadal ból brzucha ...czasem jak na @ czasem coś ciągnie w srodku, piersi bolą szczególnie sutki...zobaczymy czy @ juz jutro zaatakuje a moze dopiero w sobotę:/ Jak jutro rano nie będzie @ to o ile znowu nie zapomnę zaspana, to zrobię test![]()
Nie nakrecajcie mnie tak :-)ja tak miałam w ciązy...![]()
Nie zapomnisz :-)u mnie dzisiaj nadal ból brzucha ...czasem jak na @ czasem coś ciągnie w srodku, piersi bolą szczególnie sutki...zobaczymy czy @ juz jutro zaatakuje a moze dopiero w sobotę:/ Jak jutro rano nie będzie @ to o ile znowu nie zapomnę zaspana, to zrobię test![]()
Każda ciąża jest inna....Nie nakrecajcie mnie tak :-)
Z mloda jak bylam w ciazy to zadnych objawow nie mialam poza ciagnieciem w podbrzuszu i masakryczna iloscia sluzu....bol cycków przyszedl wtedy w okolicach 8 tygodnia
![]()
![]()
/ teraz czuje jakby byly jakies napuchniete i nabrzmiale i jakby lekko sine? Bynajmniej ciemniejsze niz zwykle.
![]()
![]()
Kurde a ja dzisiaj o piwku myslalam w pracy jak bylsm....ale zaraz wkradla się myśl ze nie mogę bo o dziecko się staramy. A co do picia to musze się pochwalic ochota na kawe mi calkiem przeszla tzn kuszenie jest ale twardo sobie kawki odmawiam.Każda ciąża jest inna....
Twoje zdrówko i Twojej fasolki naszła mnie ochota na piwko [emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już nic więcej nie powiem to jest ciąża i tyle. Dbaj o siebie [emoji8]Kurde a ja dzisiaj o piwku myslalam w pracy jak bylsm....ale zaraz wkradla się myśl ze nie mogę bo o dziecko się staramy. A co do picia to musze się pochwalic ochota na kawe mi calkiem przeszla tzn kuszenie jest ale twardo sobie kawki odmawiam.
Dzisia wszystko co jem to mi ciezko przechodz....tak po wszystkim to mnie mdli jakas dobra chwile....
![]()
![]()
Hehe dopoki nie zobacze dwoch kresek albo pozytywnej bety to za cholerę w to nie uwierzę...Ja już nic więcej nie powiem to jest ciąża i tyle. Dbaj o siebie [emoji8]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze [emoji2]Też tak mam!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom