Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiesz, że ja nie pomyślałam o tym ale wczoraj też miałam jakby niteczki krwi, ale to było też po seksie więc albo to owu albo ze stosunkuW niedzielę mialam owulacje (tak podejrzewam), dzis w sluzie mialam niteczki krwi. Nigdy tak nie miałam w srodku cyklu, chyba ze po stosunku. Czy to może być jakiś dobry znak? Czy raczej takie rzeczy sie zdarzają?
a potem jak zwykle bede zalowac ale jakos nie potrafie nad tym zapanowac musze wszystko szybko wiedziec .Ja właśnie piekę pizzę. Mam nerwa bo mi ciśnienie podniosła więc wszystko lśni.Dzien doberek wszystkim!
Ja wlasnie posprzatalam caly dom i zrobilam zakupy i probuje was nadrobic ale znowu tyle naskrobalyscie ze szok
Ja tez na niczym nie gram, oprocz czestego grania rodzince na nerwach to mi super wychodzi![]()
Ja bede testowac okolo 1.11 ale znajac mnie i moja cierpliwosc to zatestuje ciut wczesnieja potem jak zwykle bede zalowac ale jakos nie potrafie nad tym zapanowac musze wszystko szybko wiedziec .
Ewarut olej tesciowa i nie daj sie, synowe gora! Ps mi tez sie dzis jakos wyjatkowo chce i juz czekam do wieczorka, owocnych nocy dla nas![]()
Ooo fajnie to chyba już jesteśmy 3 które będą testować prawie w jednym terminieJa bede testowac okolo 1.11 ale znajac mnie i moja cierpliwosc to zatestuje ciut wczesnieja potem jak zwykle bede zalowac ale jakos nie potrafie nad tym zapanowac musze wszystko szybko wiedziec
![]()
To niezła ekipa testującychI ja też! O ile @ nie będzie wcześniej, bo powinna się pojawić koło 26-27.10
Z instrumentów, to w podstawoce grałam chwilę na pianinie. Parę lat temu na perkusji.
I jestem mistrzem wycia po pijaku na karaoke [emoji23]

To korzystajciw ile się da :-)Mnie kłują jajniki dziś na zmianę. No i co tu dużo mówić chce mi się [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom