reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny! Gratuluje dwóch kreseczek wszystkim nowym ciężarówka ;) strasznie wam zazdroszczę tych kresek, dzisiaj się zbudziłam w średnim nastroju wiec nie będę smęcić, bo tu tyle dobrych wieści od rana! Super! Oby tak dalej ;)

Co Ci bylo że w szpitalu bylas? Bo wczesniej tyle pisalyscie że i ja mialam problem z nadrobieniem....to moglam nke doczytac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jak miałam usuwany ropień spod ruchwy :( komplikacje po usunięciu ósemki. Także z dwojga złego lepiej że okazało się że nie jestem w ciąży bo narkoza i silne antybiotyki... Dziś wyczekany termin u mojego ginekologa. Pod koniec roku u niego problemy z terminami to będę coś musiała wymyślić żeby zapisać się na następny miesiąc

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak miałam usuwany ropień spod ruchwy :( komplikacje po usunięciu ósemki. Także z dwojga złego lepiej że okazało się że nie jestem w ciąży bo narkoza i silne antybiotyki... Dziś wyczekany termin u mojego ginekologa. Pod koniec roku u niego problemy z terminami to będę coś musiała wymyślić żeby zapisać się na następny miesiąc

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry