Jotka_
Fanka BB :)
Nie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecytak to już jest, że te co maja małe chcą większe a te co mają duże chcą małeKto kobicie dogodzi
hehe...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecytak to już jest, że te co maja małe chcą większe a te co mają duże chcą małeKto kobicie dogodzi
hehe...
U nas jest "niańke pap"

No straszne były. Zbyt długo z nich nie korzystałam. Wolalam zwykle sportowe hehe. Wygodniej mi sie w nich karmiło.pamietam, że marzyłam o spaniu bez stanika...a te staniki z klapami okropne![]()
wierzę, bo można mieć nawet problemy z kręgosłupem z tego powodu, moja znajoma teraz z tym boryka sięNie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecy
Moj maz mi obiecal ze jak bedzie mi tomogl bardzo doskwierac to zrobi wszystko zeby mi pomóc=)wierzę, bo można mieć nawet problemy z kręgosłupem z tego powodu, moja znajoma teraz z tym boryka się
O i Ty masz fajnego Avcia=)-Ale wy szalejecie z pisaniem hohoNie nadrabiam bo nie zdolam. Milego wieczorku.
Dawaj foteJa w końcu pozbyłam się odrostów i mam swój mysi blondciekawe ile wytrzymam
![]()
Piękna moja imienniczko zauwazylam że jak Ty sie ujawnilas z buźką to potem wysyp ładnych buziek niczym grybki po deszczu sie zrobilO i Ty masz fajnego Avcia=)-