Asia899
Zaciekawiona BB
A czemu do Endo?Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu do Endo?Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic
Ja już usmażyłam. Godzinę nad patelnia stałam. Ale spokój na miesiąc mam. Jeszcze obiad do piekarnika i gotowe.Ciasto pomidorowe? Pierwsze slysze.
Dzisiaj rpbie nalesniki bo młoda sobie zażyczyla.
Matko ale ze mnie dzisiaj niagara cieknie ale taka podgrzewana bo jednoczesnie mam tam na dole bardzo cieplo.
![]()
![]()
No i ja.Nie zostaniesz sama=) jestesmy z Tobą ja Elodia , Beenka.. troche nas zotalo jeszcze nie zafasolkowanych dla Towarzystwa
I ja też, bo chyba mnie zaczyna kuć po lewej stronie czyli nic z tego [emoji58]Nie zostaniesz sama=) jestesmy z Tobą ja Elodia , Beenka.. troche nas zotalo jeszcze nie zafasolkowanych dla Towarzystwa
No ja też jeszcze jestem do zapyleniaI ja też, bo chyba mnie zaczyna kuć po lewej stronie czyli nic z tego [emoji58]
...marzenia mają wielką moc...
A jak tam u Ciebie? coś się zadziało czy dalej cisza?No i ja.
Szybciej zajdziesz w ciążę niż się obejrzysz, zobaczysz :-)No i ja.
Dopóki nie ma @ jest nadzieja.I ja też, bo chyba mnie zaczyna kuć po lewej stronie czyli nic z tego [emoji58]
...marzenia mają wielką moc...
Owulacja z lewego jajnika nie wróży ciazy u mnie bo nie mam lewego jajowodu.Dopóki nie ma @ jest nadzieja.
![]()
![]()