olaaa7
Fanka BB :)
Haha dobraJak się sprawdzi to forumowa ciotka wysyła jakieś śliczne różowe śpiochy [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha dobraJak się sprawdzi to forumowa ciotka wysyła jakieś śliczne różowe śpiochy [emoji23]
Kurde no mówię Ci że z Tobą jakieś takie przeczucia mam [emoji23]Haha dobra [emoji14] Ty lepiej tak nie przepowiadaj wszystkim bo nie zarobisz na te wszystkie śpiochy![]()
Chyba nawet bym się cieszyła jakby się sprawdziło, chociaż sama jak myślę o dziecku to jakoś tak o KajtkuKurde no mówię Ci że z Tobą jakieś takie przeczucia mam [emoji23]

Wszystko jest możliwe :*Chyba nawet bym się cieszyła jakby się sprawdziło, chociaż sama jak myślę o dziecku to jakoś tak o Kajtku [emoji14] Ale skoro ja o Kajtku a Ty o dziewczynce to może parka bliźniaków [emoji14] Fajnie by było![]()
Nie nie nie.. ja mam uczulebie na indygo. Poprostu. Tak jak niektore na semilaka tak ja na indygo. Od kiedy zmienilysmy lakiery na spn jest bardziej niz rewelacyjnie. Robi mi ta sama osoba ciagle.Nie Indigo niszczy płytkę tylko sposób wykonania paznokci / zdjęcia ich
A no to jak kwestia uczulenia to inna sprawa [emoji14]Nie nie nie.. ja mam uczulebie na indygo. Poprostu. Tak jak niektore na semilaka tak ja na indygo. Od kiedy zmienilysmy lakiery na spn jest bardziej niz rewelacyjnie. Robi mi ta sama osoba ciagle.
Przeabalizowalismy wszystko z mezem. Wszystkie za i przeciw i ten kolejny cykl tez odpuszczamy. WiecNie dopiero w grudniu=DA kiedy wracasz do akcji?
![]()
![]()
To żebyście nie wpadli przypadkiem terazPrzeabalizowalismy wszystko z mezem. Wszystkie za i przeciw i ten kolejny cykl tez odpuszczamy. WiecNie dopiero w grudniu=D

A 1 synka z jakiego miesiaca masz?Przeabalizowalismy wszystko z mezem. Wszystkie za i przeciw i ten kolejny cykl tez odpuszczamy. WiecNie dopiero w grudniu=D
A no no.. bie wiem czemu. Wszystcy chwala a ja niestety jaka podatna bylam.. ale od kiedy zmienila marke mam piekne paznokietki=)A no to jak kwestia uczulenia to inna sprawa [emoji14]