reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak to już w tych serialach jest :-) wszyatko trochę zaklamane i niezgodne z rzeczywistoscia :-) dzisiaj ogladalam z młodą "na ratunek 112". Kobieta urodzila w 30tc dziecko w domu na podlodze. Jak brali dzieciaczka do karetki to juz byl umyty czysty i zawiniety w kocyk hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja tego ba ratunek nie oglądam bo mam później paranoje [emoji23]

reklama
Dlatego mi ręce opadają jak słyszę “zobaczysz, ze jak odpuścisz to się uda” [emoji23]

O boziuu na mnie to zdanie dziala jak plachta na byka :P jak ktoras sobie chce, to niech odpuszcza, ale niech mi nie wkreca, ze ja tez musze.odpuscic! Nie potrafie i koniec kropka :P

My wlasnie wrocilismy id znajomych i mozna w kooncu odpoczac :)

@zośkaTośka trzymam kciuki zeby małpisko nie przyszlo :*

Zamówiłam 50testow ovu plus 5 testów ciążowych i mam nadzieję że te szybko dotrą,tamten mikroskop jeszcze do mnie nie dotarł :realmad: napisalam im meila że rezygnuje z zamówienia bo ile można czekać na przesyłkę :eek: liczę ze te testy to w wtorek powinny już być

Hej, wlasnie wróciliśmy w objazdow. Droga ciężka. Bardzo duzy ruch na drogach . Okropnie. Ale dojechali cali i zdrowi. Mam cicha nadzieje na pouzywanie dzis mezulka =D

Zośka czekam na dobre wiesci z rana =) @agrafka07 o na twoja koncowke tez czekam

O boziuu na mnie to zdanie dziala jak plachta na byka :p jak ktoras sobie chce, to niech odpuszcza, ale niech mi nie wkreca, ze ja tez musze.odpuscic! Nie potrafie i koniec kropka :p
Też to słyszałam gdzieś...: "znajomi starali się rok i jak odpuścili to w pierwszym cyklu zaszli". No OK, gratuluję im w takim razie :P
Ja z kolei szaleję teraz na stronach z badaniami i chyba jednak sobie zrobię jakiś pakiecik dla staraczki... No i chyba zapiszę się w tym tygodniu do dentysty, bo coś mnie niepokoi moja górna szóstka, szczególnie od wczoraj... Niby nie boli ale cały czas ją czuję. Najwyżej odłożę starania na miesiąc, jakby się okazało, że coś jest nie tak.

Też to słyszałam gdzieś...: "znajomi starali się rok i jak odpuścili to w pierwszym cyklu zaszli". No OK, gratuluję im w takim razie :p
Ja z kolei szaleję teraz na stronach z badaniami i chyba jednak sobie zrobię jakiś pakiecik dla staraczki... No i chyba zapiszę się w tym tygodniu do dentysty, bo coś mnie niepokoi moja górna szóstka, szczególnie od wczoraj... Niby nie boli ale cały czas ją czuję. Najwyżej odłożę starania na miesiąc, jakby się okazało, że coś jest nie tak.
U mnie było tak : starania,jeszcze większe strania. Odpuściliśmy i mimo to nic,teraz znów starania ale wcześniej kontaktowałam się z lekarzem. Także nie u każdego to odpuszczenie się sprawdza :/

reklama
Też to słyszałam gdzieś...: "znajomi starali się rok i jak odpuścili to w pierwszym cyklu zaszli". No OK, gratuluję im w takim razie :P

Ja to szczerze powiedziawszy średnio wierzę w to odpuszczanie. Wielokrotnie słyszałam: „odpuściłam i akurat w tym cyklu zaskoczyło”. Chciałabym zobaczyć jak wyglądało to odpuszczenie, bo nie wierzę że da radę tak zupełnie odpuścić :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry