O'Hara
Fanka BB :)
Mój w tym roku 35 skończył![]()
A mój 40! [emoji33][emoji38]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój w tym roku 35 skończył![]()
Spoko [emoji14] mąż sąsiadki jednej został ojcem po raz pierwszy w wieku 39 lat a drugi 31. A z kolei drugi sąsiad pierwszy raz 40 a drugi raz 43A mój 40! [emoji33][emoji38]
Spoko [emoji14] mąż sąsiadki jednej został ojcem po raz pierwszy w wieku 39 lat a drugi 31. A z kolei drugi sąsiad pierwszy raz 40 a drugi raz 43
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że wielu facetów się to tyczy [emoji14]Ale mój mentalnie to się na 15 zatrzymał. Już sam fakt, ze się wstydzi zrobić badanie nasienia...![]()
![]()
Myślę że wielu facetów się to tyczy [emoji14]
Dla nas badania nawet ginekologiczne to standard. A u facetów zaburzenie ich prywatności intymności :/
Takie mamy różne postrzegania pewnych spraw
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas bardzo wysoka temperatura tydzień temu bez dodatkowych objawów zakończyła się anginą, ale wiedzieliśmy, że to nie trzydniówka bo tą przeszedł w lipcu, zdrówka dużo życzę :*Synu nam sie rozchorowal.. ma bardzo wysoka temperature, ale zadnych innych objawów.. kurde martwie sie, ma okolo 15tej dal mu ibum zaraz go biore do kapielipracy.. bedziemy zbijac. Eh.. jak nie urok toalbo s,.
Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowyjeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku
![]()
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom