reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie jakoś ciągnie po lewej stronie, promieniuje do pachwiny i nogi. Czasami lżej po prawej. Za wcześnie na @ chyba. Chyba że głupia z wczasów sie zjawi. Rozjechało mi się wszystko po poronieniu.

...marzenia mają wielką moc...

@ZoskaToska ja widzę II kreseczkę. ;) Jaki to test?

Powtórz rano i biegnij na betę. W zeszłym roku moja koleżanka zaszła w ciążę w sierpniu we wrześniu byliśmy na imprezie. Ona o ciąży dowiedziała się dopiero w 12 tygodniu. Bo normalnie miała @ skąpa bo skąpa ale ona myślała że to @ więc nawet nie podejrzewała. Ledwo co skonczyla karmić córkę cyckiem i parę miesięcy i bach. Dlatego wszystko jest możliwe;) trzymam kciuki;)

hej dziewczyny co tam słychać? Która testuje na dniach?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz dopiero doczytałam ze widzicie kreskę w innym miejscu ale faktycznie na zdjęciu tak widać starałam sie zrobić bez światła ale serio ledwo ja widać jedyne co mi sie udało
1510700940-5c92bbcb24e2fc69-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam cos widzę. Trzeba powtórzyć ale trochę odczekaj

@ZoskaToska ja widzę II kreseczkę. ;) Jaki to test?

Powtórz rano i biegnij na betę. W zeszłym roku moja koleżanka zaszła w ciążę w sierpniu we wrześniu byliśmy na imprezie. Ona o ciąży dowiedziała się dopiero w 12 tygodniu. Bo normalnie miała @ skąpa bo skąpa ale ona myślała że to @ więc nawet nie podejrzewała. Ledwo co skonczyla karmić córkę cyckiem i parę miesięcy i bach. Dlatego wszystko jest możliwe;) trzymam kciuki;)

hej dziewczyny co tam słychać? Która testuje na dniach?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro.... chociaż nie wiem czy jeszcze dodatkowy dzień zaczekać bo @ może rownie dobrze być wieczorem

No tezar widac inaczej ZośkaTośka. Rob drugi i beta! Predziutko bom ciekawa jak cholera!

Witam sie w 28dc. Dzis jest masakra.. spałam jak zabita. Nawet noe wiem kiedy synu przyszedl odkrylam go dopiero przed chwila jak wstalam.

Jestem obolala, mega zmęczona i mam nadzieje ze ta durna @ przylezie jutro. Bo jakos ciezko to znosze. Bol mnie podbrzusze, krzyz, cyce. W miare brania tych lekow coraz. Ardziej wszystko wra a do normalnosci sprzed poprzedniej ciąży. Nie tesknilam za tym eh. Jeszcze czuje się jakas podziebiona(?). Nie wiem nie wiem. Kolejny zly dzień.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry