zośkaTośka
Fanka BB :)
Jutro pędzę od razu do enel medu w takim razie [emoji44] sama już tak zgłupiałam... [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro pędzę od razu do enel medu w takim razie [emoji44] sama już tak zgłupiałam... [emoji85]
Zrób może teraz rano jeszcze jeden test? No i na betę też idź. W sumie cień cienia i ja tam widzęJutro pędzę od razu do enel medu w takim razie [emoji44] sama już tak zgłupiałam... [emoji85]
Ja tam cos widzę. Trzeba powtórzyć ale trochę odczekajTeraz dopiero doczytałam ze widzicie kreskę w innym miejscu ale faktycznie na zdjęciu tak widać starałam sie zrobić bez światła ale serio ledwo ja widać jedyne co mi sie udało![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro.... chociaż nie wiem czy jeszcze dodatkowy dzień zaczekać bo @ może rownie dobrze być wieczorem@ZoskaToska ja widzę II kreseczkę.Jaki to test?
Powtórz rano i biegnij na betę. W zeszłym roku moja koleżanka zaszła w ciążę w sierpniu we wrześniu byliśmy na imprezie. Ona o ciąży dowiedziała się dopiero w 12 tygodniu. Bo normalnie miała @ skąpa bo skąpa ale ona myślała że to @ więc nawet nie podejrzewała. Ledwo co skonczyla karmić córkę cyckiem i parę miesięcy i bach. Dlatego wszystko jest możliwetrzymam kciuki
hej dziewczyny co tam słychać? Która testuje na dniach?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj widać lepiejNa moje oko to cień cienia jest jak byk.
...marzenia mają wielką moc...