reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
aga tu pisze o mandarynkach cxy pomaranczach a mi sie zachcialo zmiksowac chwile temu pomarańczę i zaraz po chipsy lece bo nie wyrobie. Zjem mala garstke a reszte mlodej zostawie. Ogolnie to dziwnie zaczynam mieszac posilki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A mnie gorąco jak nie wiem, masakra :p Niech już będzie 15 :confused:
Gadałam Wam, że nie mam śluzu, a dzisiaj widzę, że na majtkach trochę białego gęstego śluzu, w środku też czuję wilgoć.

@zoska jak to bobo to one to mają do siebie że się różowe robią. Ja widzę 2 kreskę. Jest bardzo wczesna ciąża. A krwawienie to prawdopodobnie było zagnieżdżenie. Odczekaj że dwa - 3 dni. Ja bety nie robilam
Bo mnie z synem skłamało badanie. Odpoczywaj. I powtórz test za parę dni. Dla mnie on jest pozytywny

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

@zoska jak to bobo to one to mają do siebie że się różowe robią. Ja widzę 2 kreskę. Jest bardzo wczesna ciąża. A krwawienie to prawdopodobnie było zagnieżdżenie. Odczekaj że dwa - 3 dni. Ja bety nie robilam
Bo mnie z synem skłamało badanie. Odpoczywaj. I powtórz test za parę dni. Dla mnie on jest pozytywny

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dostalam info ze betę można zrobić o każdej porze dnia wiec pójdę po pracy. A testy sa bobo te żółte wlasnie z 25 czułością.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dostalam info ze betę można zrobić o każdej porze dnia wiec pójdę po pracy. A testy sa bobo te żółte wlasnie z 25 czułością.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra decyzja.. jeśli na testach za kilka dni ma pokazać to we krwi tym bardziej będzie, a dowiesz się szybciej i będziesz spokojniejsza.
Powodzenia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry