Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Toska daj znać czy zrobiłaś te betę bo wszystkie czekamy! Ależ byś miała co wnukom opowiadać! Taka historia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mysleTak dokladnie tego nie okreslisz. Ja sie trzymam zasady, jaka oowiedzial mi moj lekarz. Jesli test wyjdzie pozytywny to owulacja powinna wystapic 36-48 godzin po tesciewiec najlepiej przytulac sie i dziaiaj i jutro i pojutrze tez
przynajmniej my tak robimy
![]()

A dobrze, dziękuję@AgaRS90 - a jak Wasze samopoczucie?
No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?A dobrze, dziękujęmdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]
Tak mi kazał przyjść.No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?
A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee bylam.. i wg niego za szybko o dzień, dwa, żeby zarodek i serce zobaczyć.. No Ale, mówi się trudnoA rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.