agrafka07
Fanka BB :)
Dziwne, że taki on cały zaróżowiony. Najlepiej chyba zrobić betę, będzie jasność![]()
Napisałyśmy to samo, różnymi słowami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwne, że taki on cały zaróżowiony. Najlepiej chyba zrobić betę, będzie jasność![]()
Kurde ja nawet nie spojrzałam jakim kurierem wysyła sprzedawca dopiero jak mi SMS przyszedł że poczta polska,zawsze jak zamawiam to dpd DHL czy siódemka i przesyłki miałam w 24hDlatego Ja już pocztą nie zamawiam . Kiedyś zamówiłam llist polecony piorytetowy i doszedł po miesiącu dopiero![]()
Jak miałaś kurier pocztex 48 to jutro bedzie , a jak inne z poczty to nie wiem . jest jeszcze pocztex 24 i wtedy jest szybkoKurde ja nawet nie spojrzałam jakim kurierem wysyła sprzedawca dopiero jak mi SMS przyszedł że poczta polska,zawsze jak zamawiam to dpd DHL czy siódemka i przesyłki miałam w 24h![]()
Pocztex 48 miałam. A 48 dziś mija więc powinno dziś dotrzeć ale jak widać nie ma tak lekko. Jutro mnie nie będzie w domuJak miałaś kurier pocztex 48 to jutro bedzie , a jak inne z poczty to nie wiem . jest jeszcze pocztex 24 i wtedy jest szybko![]()
Dokładnie u nich tak jest[emoji2]Pocztex 48 miałam. A 48 dziś mija więc powinno dziś dotrzeć ale jak widać nie ma tak lekko. Jutro mnie nie będzie w domuPewnie zostawi awizo bez sensu płacić dwie dychy za przesyłkę 48 a i tak trzeba odebrać sobie na poczcie a w DHL za tą samą cenę masz w 24 i jeszcze dzwonią wcześniej że będą o tej i o tej godzinie z przesyłką, i zdarzało się że umawiałam się z nimi na odbiór w innym miejscu jak mnie nie było w domu w tym czasie
Dagaa11.jak dlugie masz cykle?
Jak narazie to moje się wyregulowały po tym łyżeczkowaniu. Bo wcześniej miałam nie reguralne.31-33 dni
Aha.Pytam bo ja mam mniej wiecej takie same cykle,a u mnie wychodzi na to ze owulacje pare dni wczesniej mam od Ciebie.31-33 dni

Przy pcos cykle sa wydluzone i nieregularne31-33 dni
A robisz testy? No ja prsktycznie zawsze mam owu ok 20 dcAha.Pytam bo ja mam mniej wiecej takie same cykle,a u mnie wychodzi na to ze owulacje pare dni wczesniej mam od Ciebie.![]()
Tak robie czasami nawet 3 razy dziennie.Przy pcos cykle sa wydluzone i nieregularne
A robisz testy? No ja prsktycznie zawsze mam owu ok 20 dc