Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tak wychodziło półtora tyg temu.A to że negatywny to widzę. Tylko pytałam czy kilka dni przed owulacja dziewczynom też wychodzili takie jasne kreseczki a później już coraz ciemniejsze
No właśnie to chciałam wiedziećMi taka jasna wychodzi na 3/4 dni przed pozytywem i naturalnie ciemnieje z dnia na dzień![]()
Ja też wolę standardowe testyAle się wkurzyłam! Kupiłam sobie dwa testy clearblue i trzymam na „specjalną okazję” już z pol roku. Tera patrzę a to te testy, co pokazuja dwie kreski w formie krzyżyka a nie rownolegle! O nie! Wypraszam sobie. Ja chce zobaczyć standardowe piękne dwie kreseczki a nie jakiś kuzwa krzyżyk! [emoji849]
Ale się wkurzyłam! Kupiłam sobie dwa testy clearblue i trzymam na „specjalną okazję” już z pol roku. Tera patrzę a to te testy, co pokazuja dwie kreski w formie krzyżyka a nie rownolegle! O nie! Wypraszam sobie. Ja chce zobaczyć standardowe piękne dwie kreseczki a nie jakiś kuzwa krzyżyk! [emoji849]
Zużyj je w tym cyklu a na specjalną okazję zostaw kreskowe.![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybaMoże... na razie jest za wcześnie, zobaczymy w przyszłym tyg.bo gorzej jak będzie pozytyw i zobaczę bez kitu krzyzk, wolałabym kreski jakby co
![]()
![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybakurde nie znam się
ale one są takie malutkie jak te testy owulacyjne z allegro
![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybakurde nie znam się
ale one są takie malutkie jak te testy owulacyjne z allegro
![]()