Dagaa11
Fanka BB :)
Az sie zmacałam i czuje, ze bola mnie sutki hahaMnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Az sie zmacałam i czuje, ze bola mnie sutki hahaMnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)
![]()
![]()
No własnie tylko podwozie pobolewa, a cycki wcale i nie rosną.Mnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)
![]()
![]()
No własnie tylko podwozie pobolewa, a cycki wcale i nie rosną.
...marzenia mają wielką moc...
Mi lekarz mowil, ze zeby zajsc w ciaze to tsh powinno byc ponizej 2. Ale jakie sa szanse a zajscie przy wyzszym tsh nie mam pojecia..Tak się zastanawiam... skoro przez pierwsze 4 miesiące starań moje tsh było równe 4,9 to jakie były moje szanse na zaciążenie? Ktoś się na tym zna?
Do zaciazenia tsh musi być nie wieksze niż 2.5 albo 2 bo jak jest wyżej to już są problemy z zajściemTak się zastanawiam... skoro przez pierwsze 4 miesiące starań moje tsh było równe 4,9 to jakie były moje szanse na zaciążenie? Ktoś się na tym zna?
Ja miałam 2.5 i kazał mi zbić.Mi lekarz mowil, ze zeby zajsc w ciaze to tsh powinno byc ponizej 2. Ale jakie sa szanse a zajscie przy wyzszym tsh nie mam pojecia..
Mnie może nie sutki, ale piersi , jajniki, skurcze jak na @. Też gdzieś od 17-18dc. A dziś to wogole apogeum. Więc podejrzewam że u mnie @ przyjdzie. Chociaż sporo mlecznego śluzu mam i szyjka wysokoMnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)
![]()
![]()