reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie może nie sutki, ale piersi , jajniki, skurcze jak na @. Też gdzieś od 17-18dc. A dziś to wogole apogeum. Więc podejrzewam że u mnie @ przyjdzie. Chociaż sporo mlecznego śluzu mam i szyjka wysoko

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To i ja mam mleczny nie rozciagliwy śluz. I ciągnie mnie, jakby ktoś za szyjkę pociągał.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Mi lekarz mowil, ze zeby zajsc w ciaze to tsh powinno byc ponizej 2. Ale jakie sa szanse a zajscie przy wyzszym tsh nie mam pojecia..

No mi powiedział, ze szanse były mizerne. Mam zbite do 1,5, podobno idealnie i ciagle łykam eutyrox ale pytam bo może mogłabym se odliczyć te 4 cykle, ze niby 8 cykl teraz [emoji16][emoji16]

Mnie może nie sutki, ale piersi , jajniki, skurcze jak na @. Też gdzieś od 17-18dc. A dziś to wogole apogeum. Więc podejrzewam że u mnie @ przyjdzie. Chociaż sporo mlecznego śluzu mam i szyjka wysoko

Ja te objwy ciekawie widzę. A też mnie gniotlo pare dni przed testem jak na @ typowo i dość mocno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Haha. Weźcie nic nie mówcie o urojonych objawach. W tym cyklu mam kombo. Cycki bolą,sutki też, jak dotkne :D podbrzusze boli, jajniki ciągną, dziwne smaki, zmęczenie... Ciaza jak nic [emoji23]
A tak na serio, to moje podbrzusze nie daje mi spokoju. Przeważnie w nocy boli mnie tak, że usnąć nie mogę.

+Kaszel, karat, ból gardła... Happy hour, normalnie.

Haha. Weźcie nic nie mówcie o urojonych objawach. W tym cyklu mam kombo. Cycki bolą,sutki też, jak dotkne :D podbrzusze boli, jajniki ciągną, dziwne smaki, zmęczenie... Ciaza jak nic [emoji23]
A tak na serio, to moje podbrzusze nie daje mi spokoju. Przeważnie w nocy boli mnie tak, że usnąć nie mogę.

+Kaszel, karat, ból gardła... Happy hour, normalnie.
Zdrowiej :*
Tzn zdrowiej z tego kataru i kaszlu [emoji14]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry