k_e
Fanka BB :)
Wiem też coś tam widzę. Ale dziwi mnie że o 11 robiłam test i nie było nic! Nawet cienia, dlatego powtórzyłam teraz i jest coś bladegoPozostaje ci dalej czekaćale coś tam jest także testuj dalej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem też coś tam widzę. Ale dziwi mnie że o 11 robiłam test i nie było nic! Nawet cienia, dlatego powtórzyłam teraz i jest coś bladegoPozostaje ci dalej czekaćale coś tam jest także testuj dalej
![]()
Wiem też coś tam widzę. Ale dziwi mnie że o 11 robiłam test i nie było nic! Nawet cienia, dlatego powtórzyłam teraz i jest coś bladegoa i dostosowałam się do waszych rad i nie piłam nic na 2godziny przed testami
![]()
Życzę ci abyś zużyła tylko jedenDużo, ale za trzy testy z apteki zaplace tyle samo co za to wszystko z przesyłka z allegro. A i w aptece sie już patrzą dziwnie. Mam nadzieje wszystkiego nie musieć zużyć. [emoji13]
...marzenia mają wielką moc...
ciekawe co jutro wyjdzieNo dziwna sprawa![]()
Oj kochana nawet jak jestes w ciazy to za szybko na testy, nie martw sie, poczekaj chociaz do dnia @ :*21dc, 8po i 7 do @
Ja tak mialam, testy codziennie te same- druga kreska bardzi blada, myslalam zr owu nie bedzie, az w 17 dc nagle tadaaam! druga mocna krechaJa nie wiem już jak to jest z tymi testami,wczoraj mi wyszła bardzo blada kreska, dziś ok 11 nie było nawet cienia cienia kreski a teraz robiłam i znów baaaaardzo blada. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać Dalej, myślałam wczoraj że taka blada to przynajmniej znak że ovulka się zbliża i codziennie będzie tylko ciemniejsza ale jak widać u mnie tak nie jest![]()
Nie dziękuję. [emoji6] Jeśli tylko tak sie stanie to resztę testów porozsyłam chętnym na szczęście. [emoji12]Życzę ci abyś zużyła tylko jedenbo już pierwszy będzie szczęśliwy
U mnie jak wyjdzie pozytywny test ten z allegro to dopiero kupię jakiś w aptece i powtórzę żeby mieć pewność
![]()
Mnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)Ale chyba to nie moj miesiac bo prawie od owulacji czyli od tygodnia pobolewa mnie tam wszystko.
...marzenia mają wielką moc...