Mój pali jakieś 20 lat....Właśnie mój tez pali i boje się, ze przez to ma słabe nasienie![]()
Za tydzień zgodził się na badanie.
Zaczynam szukać ale jeszcze nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mój pali jakieś 20 lat....Właśnie mój tez pali i boje się, ze przez to ma słabe nasienie![]()
Mój pali jakieś 20 lat....
Za tydzień zgodził się na badanie.
Zaczynam szukać ale jeszcze nie wiem
<kop w dupę> :-) wiwat nasza silna wola! :-) i cierpliwoscDziewczyny ja jestem nienormalna i należą mi się baty! Właśnie sobie siknelam (niech żyje silny charakter) oczywiście domyślacie się jaki jest rezultat? I mam dola teraz. Psychiczna baba!
<kop w dupę> :-) wiwat nasza silna wola! :-) i cierpliwosc
![]()
![]()
Dopóki nie ma @ jest nadzieja kochana :*Ehhhh i tak myśle, ze w tym cyklu ten rezultat już taki pozostanie.
Dopóki nie ma @ jest nadzieja kochana :*
![]()
![]()
A ktory masz dzien cyklu i za ile powinna byc @?Dziewczyny ja jestem nienormalna i należą mi się baty! Właśnie sobie siknelam (niech żyje silny charakter) oczywiście domyślacie się jaki jest rezultat? I mam dola teraz. Psychiczna baba!
Właśnie przyszły moje nowe piękne testy ciążowe które w razie czego pokażą mi dwie kreseczki a nie jakiś krzyzktylko mam takie pytanie: któraś z was czytała ulotkę z testow płytkowych? Bo kurka na tych moich jest napisane, ze jak ciążowa kreska wyjdzie bledsza od testowej tzn ze test jest negatywny. Musi wyjść tak samo ciemna albo ciemniejsza wiec jak to jest? To tylko moje testy tak maja?
A ktory masz dzien cyklu i za ile powinna byc @?