reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nie wiem już jak to jest z tymi testami,wczoraj mi wyszła bardzo blada kreska, dziś ok 11 nie było nawet cienia cienia kreski a teraz robiłam i znów baaaaardzo blada. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać Dalej, myślałam wczoraj że taka blada to przynajmniej znak że ovulka się zbliża i codziennie będzie tylko ciemniejsza ale jak widać u mnie tak nie jest :p

Załączniki

• Screenshot_2017-11-16-16-33-13.png
    Screenshot_2017-11-16-16-33-13.png
    395,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Ja nie wiem już jak to jest z tymi testami,wczoraj mi wyszła bardzo blada kreska, dziś ok 11 nie było nawet cienia cienia kreski a teraz robiłam i znów baaaaardzo blada. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać Dalej, myślałam wczoraj że taka blada to przynajmniej znak że ovulka się zbliża i codziennie będzie tylko ciemniejsza ale jak widać u mnie tak nie jest :p

Pozostaje ci dalej czekać :) ale coś tam jest także testuj dalej :)

Dużo tego :D Ja nie mam wcale :D tylko te allegrowe co mi przyszły razem z owulacyjnymi :D
Dużo, ale za trzy testy z apteki zaplace tyle samo co za to wszystko z przesyłka z allegro. A i w aptece sie już patrzą dziwnie. Mam nadzieje wszystkiego nie musieć zużyć. [emoji13]

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny ja jestem nienormalna i należą mi się baty! Właśnie sobie siknelam (niech żyje silny charakter) oczywiście domyślacie się jaki jest rezultat? I mam dola teraz. Psychiczna baba!
Oj tam za wcześnie zrobiłaś test,jeszcze nic straconego. Póki nie ma @ jest i nadzieja ;)

reklama
Oj tam za wcześnie zrobiłaś test,jeszcze nic straconego. Póki nie ma @ jest i nadzieja ;)

Niby tak ale wiesz jak jest, łudziłam się ze ujrzę cień nadziei a tu jakby ktoś ACE potraktował te testy :) No nic, nawet nie powiem, ze mam nauczkę na przyszłość bo pewnie znów powtórzę ten błąd niejednokrotnie jeszcze :) :)

Do góry