reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bardzo elegancki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mi się podoba coś takiego,tylko również z kolorem a nie cały czarny :D Tylko kolor aby był delikatny tak jak napisała @KatiNails jakiś pudrowy róż albo mięta,czy błękit delikatny :) Nie lubię takich ostrych kolorów

Załączniki

• riko_brano_01.jpg
    riko_brano_01.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 74
Mi się podoba coś takiego,tylko również z kolorem a nie cały czarny :D Tylko kolor aby był delikatny tak jak napisała @KatiNails jakiś pudrowy róż albo mięta,czy błękit delikatny :) Nie lubię takich ostrych kolorów
Bardzo podobny do Barletty :)
My się na nią zdecydowaliśmy bo kiedyś przy okazji w galerii byliśmy i oglądaliśmy wózki, patrzyliśmy i cenowo i na to jak się prowadzi :) i najbardziej właśnie Barletta nam podeszła :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo podobny do Barletty :)
My się na nią zdecydowaliśmy bo kiedyś przy okazji w galerii byliśmy i oglądaliśmy wózki, patrzyliśmy i cenowo i na to jak się prowadzi :) i najbardziej właśnie Barletta nam podeszła :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jedynie taki wpadł w oko jak widziałam kiedyś u kobiety z dzieckiem,a ani w cenach ani w firmach się jeszcze nie orientowałam ;)

z NFZ to było. Jak się do niej zapisywałam to specjalnie pytałam w rejestracji czy robią dopochwowe usg i czy jest możliwość dostania wydruku z usg i mnie uspokajała że oczywiście, widać właśnie eh:confused:
A no na nfz to masakra ja chodzilam tylko dlatego żeby miec te badania comiesieczne darmo... a tak ogolnie to wiecej eiedzialsm o swojej ciazy od diagnosty usg niz od ginekolog

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny a wgl to w ktorym tygodniu ciąży zapisywać się do lekarza, jak zobaczę dwie kreseczki to odrazu się zapisać czy poczekać?

Do góry