Ewarut
Fanka BB :)
Ja mam doła strasznego... Hormony buzują...A ja nic nie czuje ... Nie wiem wlasnie mam takie mieszane uczucia ...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam doła strasznego... Hormony buzują...A ja nic nie czuje ... Nie wiem wlasnie mam takie mieszane uczucia ...
No ja w apce nie widzęWidac? Bo dalam linka wlasnie w opcji sygnatura tylko zrobilam to z telefonu.
Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dniO'hara a miałaś minitoring cyklu z usg?
Ja nie wierzę w testy owulacyjne. Z Karoliną owulację miałam w 8 d.c.. w 10dc usg żeby sprawdzić jak tam moja owulacja się szykuje i tekst lekarza "no i w mordę już po ptokach" XD Na szczęście przytulanki były od 5 d.c więc jakimś cudem się udało. Z Emilą miałam owu w 17 d.c - też z tyłka wyjęte przy cyklach 24 dni. A testy... testy pokazywały dwie kreski kiedy nie miałam owulacji (potwierdzone z usg)
Nie wiem jak z tymi chorobami i pomocą w starankach.. bo mam zawalone zatoki i biorę antybiotyk na zapalenie pęcherza (na szczęście GP wie że się staramy więc dał mi taki który jest bezpieczny)
Mam w domu kosmos - wczoraj od rana wymiotowały mi obie do południa i jeszcze dzisiaj siedzą w domu bo rano narzekały na ból brzucha.
Ja też czułam - tak intensywnie lewy jajnik! A potem się okazało że owu w inny dzień i to z prawego [emoji14]Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dni
Duzo zdowka dla Ciebie i corek:*
Czyli musze to na kompie zrobic:/No ja w apce nie widzę
![]()
![]()
No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udaloJa też czułam - tak intensywnie lewy jajnik! A potem się okazało że owu w inny dzień i to z prawego [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, co nie zmienia faktu że też byłam pewna kiedy owulacja, a jednak podwójnie się myliłam.No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?
Jaki ja kolekNo ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?