reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem, co nie zmienia faktu że też byłam pewna kiedy owulacja, a jednak podwójnie się myliłam.
A dziękuję, dobrze. Nawet za dobrze... minęły dolegliwości i trochę się martwię tym. Dzisiaj wizyta i 1 raz mam nadzieję zobaczyć maleństwo i usłyszeć serducho.. oby wszystko było dobrze:)
A kaszel niestety trzyma mnie do teraz.. od ok 15 września:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na ktora masz wizyte? Z mezem idziesz? Pochwal sie potem zdjeciem malenstwa:)

reklama
Ja jednak cyklu bez testow owu sobie nie wyobrazam u siebie. Jak przujdzie małpisko to zamowie zaraz hurtem.. :/ do dupy z tym wszystkim !! Juz nie jestem smutna tylko wkurwio***** !
A ja tez szczeze nie mam potrzeby jakos ich robic. Wydaje mi sie albo i wierze glupio ze uda mi sie i bez nich zaciazyc.
A Ty nie denerwuj sie:* @ brak wiec jest oki ale gdy by sie nie udalo to poprostu to nie ten czas i w kolejnych napewno sie uda:* Ja juz nie nakrecam sie ze w danym cyklu nie wypali bo co ma byc to bedzie.

To u nas na lipcówkach jeszcze póki co żadna nie odpadła chociaż mało brakowalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Jutro wizyta boże. Denerwuję się czy aby napewno wszystko ok. Wg jednej aplikacji mam jutro 6+0 według innej jutro będzie 6+1 a ja sobie liczę dni od ostatniego okresu i rzeczywiscie powinno być jutro 6+1. Mam nadzieje żw dzidzi zobaczę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry