reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oho! Nawet Jotka ma czasami chwile zwątpienia! :) zaraz Cię tutaj weźmiemy w obroty! Młoda, zdrowa dupa jesteś! Najwyżej jak nie w grudniu to będzie w styczniu, wielkie mi halo :) wiesz jaki masz problem a wyglada na to, ze go rozwiązałas także co ma nie być?! Będzie bobo, ze hoho! Albo machniesz ze dwa za jednym zamachem i dopiero będą jaja [emoji6][emoji6]
No jakos mnie tak naszlo na zwatpienie właśnie. Bo tak sie wzruszam waszymi historiami, ze tak dlugo czekacie... i jakis mnie strach oblesial, ze problem znaleziony, jest leczony z ppzadanym skutkiem ale jezeli to nie jedyny problem??????????????????

Kurde. Naszlo mnie ze chcialabym sprobowac juz teraz. Natychmiast. Ale szybko mi przeszlo bo siedze na kiblu z synem na kolanach i on dosypia. =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No jakos mnie tak naszlo na zwatpienie właśnie. Bo tak sie wzruszam waszymi historiami, ze tak dlugo czekacie... i jakis mnie strach oblesial, ze problem znaleziony, jest leczony z ppzadanym skutkiem ale jezeli to nie jedyny problem??????????????????

Kurde. Naszlo mnie ze chcialabym sprobowac juz teraz. Natychmiast. Ale szybko mi przeszlo bo siedze na kiblu z synem na kolanach i on dosypia. =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Już jedno zmajstrowaliscie także drugie to tylko kwestia czasu, nie histeryzuj! ;) niebawem będziesz siedziała na kiblu z synem i... brzuchem, trenuj ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry