Elodia
Fanka BB :)
Nam sie w 9cs udało tak że bądźcie dobrej myśli :-)No, ja myślałam, że nam się uda za pierwszym razem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Że my takie kozaki jesteśmy, a tu proszę, zaraz 6 cykl zaczynamy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam sie w 9cs udało tak że bądźcie dobrej myśli :-)No, ja myślałam, że nam się uda za pierwszym razem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Że my takie kozaki jesteśmy, a tu proszę, zaraz 6 cykl zaczynamy.
Nie przyjdzie! Wynocha od Beenki @glupia .. won stąd!!!!! Bo my tu do Polańczyka jechac musimy z dzieciakami!!!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
A tam zaczynamy! Do konca. Ede trzymala kciuki nawet jak ty juz tak na amen zwatpisz.No, ja myślałam, że nam się uda za pierwszym razem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Że my takie kozaki jesteśmy, a tu proszę, zaraz 6 cykl zaczynamy.
Mi jeszcze ciężko w to uwierzyć przecież nigdy się nie udawało A teraz nagle tak..... normalnie sen jakiśJeszcze sie nagapisz na to swoje różowe bobo=)
Kurde jak wariatka nawet to piszac mam lzy w oczach. ... tak sie cieszę.... [emoji96] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji188]
![]()
Zobaczysz jak pierwsze ruchy poczujesz :-) wtedy uwierzyszMi jeszcze ciężko w to uwierzyć przecież nigdy się nie udawało A teraz nagle tak..... normalnie sen jakiś
![]()
Wszystko będzie dobrzeW poniedzialek ide na pobranie krwi zrobie prl. A w czwartek mam endo. Mam nadzieje ze ten poziom prl bedzie dobry nadal, albo i lepszy.
![]()
W poniedzialek ide na pobranie krwi zrobie prl. A w czwartek mam endo. Mam nadzieje ze ten poziom prl bedzie dobry nadal, albo i lepszy.
![]()