reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ba! Na pewno tak będzie. Pomimo, ze ona jest anorektyczka, pije dużo, codziennie. Jej stary ze sporą nadwaga, tez pije dużo i codziennie, i ma różne problemy zdrowotne, przynajmniej raz w roku ładuje w szpitalu. Obydwoje palą! Założymy się, ze zaciąży za pierwszym razem? Takie kuzwa życie [emoji849]
I to mnie wku... takie deb... zachodzą bez niczego... ale to co napisałaś to nic... siostra mojego meza wszem i obec mówi że drugiej ciązy nie planowala bo chciala sobie tatuaz zrobic... i bądź tu czlowieku kur.. zdrowy a ma az jedno dziecko znaczy miala bo teraz dwoje, a lat 28..... porazka kur.. porazka

reklama
I to mnie wku... takie deb... zachodzą bez niczego... ale to co napisałaś to nic... siostra mojego meza wszem i obec mówi że drugiej ciązy nie planowala bo chciala sobie tatuaz zrobic... i bądź tu czlowieku kur.. zdrowy a ma az jedno dziecko znaczy miala bo teraz dwoje, a lat 28..... porazka kur.. porazka

No! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Wczoraj tez, wracam do domu i patrzę siedzi taka „dupeczka” na ławce. Kompletnie zaniedbana, brak 70% uzębienia a to co zostało to tez pozostawia wiele do życzenia, ciągnie szluga i się zaciesza ryj a obok w wózku dziecko płacze... i weź tu się nie wqrw [emoji849][emoji35]
Chyba mam dzisiaj gorszy dzień, muszę się ogarnąć jakoś [emoji4]

Hej dziewczyny! Witam się w piatunio!! :)
Muszę się wam zwierzyć! Pamiętacie moja ruska „koleżankę”, co wpierda** ostrygi tylko dlatego, ze są drogie? No... to śniło mi się dzisiaj, ze jest w ciąży.
Ja pierddl, jakkolwiek to zabrzmi i cokolwiek o mnie pomyślicie... to kurna zniosę każda ciaze ale jak ona zaciąży pierwsza ode mnie to się rzucę z mostu, serio. Tego nie zniese.
W sensie nie to, ze ja jej życzę żeby nie zaszła w ciaze! Tego nie życzę żadnej kobicie ale mogłaby poczekać z tym zajściem i zajść dopiero jak ja zajdę [emoji16]
Kumam o co chodzi, tylko ja bym ja zrzucila z mostu w tej historii =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@Kasienka3b o widzisz tu jej przykład niechcebia dziecka i trach!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry