Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze juz pms?Zapytaj kto tego nie zrobil.
Nie wiem cos sie zmienilo dzis mam takie ogolnie nerwy od rana. Nie umiem sie ogarnac jakos...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hahaha co fakt co faktWiesz - ja nie mam ciśnienia na 3-cie - co ma być to będzie. Jak się uda to będzie fajnie, jak nie... mówi się trudno. Pewnie że bym chciała, ale wiem że na siłę to można się co najwyżej hemoroidów nabawić![]()
Kurka a wiesz ze nawet nie wiedzialam ze tak dzialaja te tabletki. To wogole juz noc jie bede pic bo i tak juz malo pije.A ja dziewczyny za bardzo nie chce pić, bo tą metformine biore, a ona w połączeniu z alkoholem działa bardzo toksycznie na wątrobę.a.jakbym mogla, to wypiłabym dzisiaj butelkę wina lekko
![]()
No u mnie 29dc i jedyne co to doslownie przed chwila poczulam uklucie lewego jajnika a tak to nic nie wskazuj na @.
No u mnie 29dc i jedyne co to doslownie przed chwila poczulam uklucie lewego jajnika a tak to nic nie wskazuj na @.
Jak @ wstretny nie przyjdzie to tak. Ale obawiam sie ze jutro zwali mi sie sie na glowe ciocia i nie bede musiec.A planujesz znowu testować? [emoji846][emoji256]