reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja dziewczyny za bardzo nie chce pić, bo tą metformine biore, a ona w połączeniu z alkoholem działa bardzo toksycznie na wątrobę. :( a.jakbym mogla, to wypiłabym dzisiaj butelkę wina lekko :D
A w którym dniu miałaś ostatnio owulke? Wg kalendarza pokazuje mi w 18 dniu dopiero ale przez ta spóźniona o tydzien @ cholera wie kiedy nadciągnie . Nawet cienia cienia na owulkowym nie mam .

reklama
Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien... :( zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?
Miałam niedawno taki sam dół kiedy to owu postanowiła nadejść 18dc a nie jak zwykle to robiła 15dc. Bądź dobrej myśli!! <3 Moze jajo rośnie i przybiera na sile żeby ładnie później zakiełkować ? :D

Nie wygadalam sie przyjaciolce i mi odeszlo jak reka odjal =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Kurka a wiesz ze nawet nie wiedzialam ze tak dzialaja te tabletki. To wogole juz noc jie bede pic bo i tak juz malo pije.
No ja tak wlasnie lubiłam sobie machnąć kieliszek wina lub trzy przed snem hahah :D nie no, az tak zle.nie jest, ale wini lubie. No niestety tak dziala.metformina z alkoholem :( mialam juz kiedyś lekkie problemy z wątrobą i nie chce przechodzić przez to drugi raz.

A w którym dniu miałaś ostatnio owulke? Wg kalendarza pokazuje mi w 18 dniu dopiero ale przez ta spóźniona o tydzien @ cholera wie kiedy nadciągnie . Nawet cienia cienia na owulkowym nie mam .
W zeszłym cyklu pozytywny test mi wyszedł w 17 dc, czyli owulacja była najorawdopodobniej 19 dc. Kreska mi sie pokazwywała lekka już od 11 dc. Teraz sie pomylilam i zamowilam nie te testy co zawsze i jak narazie nie widać na nich nic... mam jeszcze kilka z apteki w zapasie, wiec w razie czego zrobie je tez w okolicach tego 17dc dla porownania.

Chcecie usłyszeć coś naprawdę smutnego?! Ok, nawet jak nie chcecie to wam opowiem:
Myślę, ze nigdy nie będę mamą. Dzisiaj spotkałam moje ulubione bliźniaki (2,5 roku, dziewczynka i chłopczyk) i ogólnie zawsze mamy mnóstwo wspólnych tematów, tańczymy kaczuszki, ćwiczymy jogę oraz „rrr” i śpiewamy Led zeppelin! Ogólnie to moi najlepsi przyjaciele, jak się widzimy to świat mógłby się skończyć, istniejemy tylko my troje. Ale do rzeczy w czym problem... No kur*** w tym, ze jestem zajebista ciocią i te teksty: „byłabyś zajebista mama, czemu sobie nie zrobicie dziecka?” I to wqrwia ale najbardziej dołuje mnie fakt, ze widzialyscie kiedyś „zajebistą ciocię”, która ma własne dzieci?! Nie kuźwa! Zazwyczaj zajebiste ciocie zostają zajebistymi ciociami i raczej nie maja własnych dzieci. <rzeczywistość mnie zabija, help me!> [emoji53]

reklama
Chcecie usłyszeć coś naprawdę smutnego?! Ok, nawet jak nie chcecie to wam opowiem:
Myślę, ze nigdy nie będę mamą. Dzisiaj spotkałam moje ulubione bliźniaki (2,5 roku, dziewczynka i chłopczyk) i ogólnie zawsze mamy mnóstwo wspólnych tematów, tańczymy kaczuszki, ćwiczymy jogę oraz „rrr” i śpiewamy Led zeppelin! Ogólnie to moi najlepsi przyjaciele, jak się widzimy to świat mógłby się skończyć, istniejemy tylko my troje. Ale do rzeczy w czym problem... No kur*** w tym, ze jestem zajebista ciocią i te teksty: „byłabyś zajebista mama, czemu sobie nie zrobicie dziecka?” I to wqrwia ale najbardziej dołuje mnie fakt, ze widzialyscie kiedyś „zajebistą ciocię”, która ma własne dzieci?! Nie kuźwa! Zazwyczaj zajebiste ciocie zostają zajebistymi ciociami i raczej nie maja własnych dzieci. <rzeczywistość mnie zabija, help me!> [emoji53]
Będziesz mama , zobaczysz . Juz niebawem . Tylko mocno w to wierz . A taka stara zajebista mieć to juz inna kwestia . Mozesz mnie zaadoptować Np :) jak cos .

Do góry