reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zdrowy rozsądek mówi, ze sobie wkręcasz no ale skoro znasz swoje bodi to wierze, ze to jednak coś znaczy ;)
A ja jestem pewna, że sobie wkrecam, bo tak naperawde to wolałabym aby teraz jeszcze nie wyszlo ddopiero w grudniowym cyklu. A mam nieodparte wrazenie ze los sobie ze mnie zadrwi.. ;(;(;(

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

To było się zabezpieczać a nie jeszcze bałamucić starego, biednego, chorego! [emoji12]
Oj nie pierdziel =D przecież dobrze wiesz ze biadole, bo przecież "nie" chce dziecka. Muszę sobie trochę powkrecac, bo nie będę pasowała do reszty inaczej =D. Chory stary żądło miał spore jak zapylal wiec taki az chory mocno nie byl chyba =D ja jak jestem chora to mi nic nie staje=D

qb3cj44j6cg72hqh.png

Oj nie pierdziel =D przecież dobrze wiesz ze biadole, bo przecież "nie" chce dziecka. Muszę sobie trochę powkrecac, bo nie będę pasowała do reszty inaczej =D. Chory stary żądło miał spore jak zapylal wiec taki az chory mocno nie byl chyba =D ja jak jestem chora to mi nic nie staje=D

qb3cj44j6cg72hqh.png

A Ok, czaje!
Ja prdl ale bym zjadła tatara! I wogole cały dzień myśle o jedzeniu! Tez mnie coś tam kłuje w podbrzuszu!
Mam nadzieje, ze to nie ciąża, bo nie chce w tym cyklu. Siora przyjeżdża, wolałabym chlać [emoji16]
Nadaje się do klubu Jotka? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry