Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzis 35dc. Nie mialam nigdy tak dlugich cykli. Co najwyzej 32d. Podbrzusze boli i jajniki tez. Boze niech bedzie juz wtorek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No cóż, taką mam zrytą psychę, że się wszystkim na zapas przejmuję, często zupełnie niepotrzebnie, ale też Święta za pasem to trochę głowę zajmę gotowaniem i pieczeniemTo sie nie stresuj bo zeczywiscie sie spozni i dopiero bedzie =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Nie martw się, czasem się tak zdarza, ja np. jakieś pół roku temu miałam cykl 42 dni a później wszystko się poskracało i wróciło do normy, wszystko będzie dobrze, zobaczyszDzis 35dc. Nie mialam nigdy tak dlugich cykli. Co najwyzej 32d. Podbrzusze boli i jajniki tez. Boze niech bedzie juz wtorek.
Witam nowa staraczkę w naszym mega pozytywnym gronieWitam [emoji5]czy mogę dołączyć do starających ? Ja z mężem staramy się już prawie 2 lata bez żadnego leczenia w listopadzie dopiero poszłam do ginekologa i jestem 2 cykl na clo ...w 1 cyklu udało się wywołać piękna owulacje ale jak widac ciazy nie ma ....dodam że już mamy jedno dziecko wiec jako tako plodny jesteśmy. ..pozdrawiam wszystkich starających! !
Kurka troche mnie uspokoilas. Ale mimo wszystko chce sprawdzic u gina czy wszystko oki bo boje sie ze cos tam zlego sie dzieje.Nie martw się, czasem się tak zdarza, ja np. jakieś pół roku temu miałam cykl 42 dni a później wszystko się poskracało i wróciło do normy, wszystko będzie dobrze, zobaczysz![]()
WitajWitam ☺czy mogę dołączyć do starających ? Ja z mężem staramy się już prawie 2 lata bez żadnego leczenia w listopadzie dopiero poszłam do ginekologa i jestem 2 cykl na clo ...w 1 cyklu udało się wywołać piękna owulacje ale jak widac ciazy nie ma ....dodam że już mamy jedno dziecko wiec jako tako plodny jesteśmy. ..pozdrawiam wszystkich starających! !
Witam nowa staraczkę w naszym mega pozytywnym gronie
Trzymam mocno kciuki za Twój aktualny cykl żeby okazał się szczęśliwy [emoji7]
Dziękuję
![]()