B
bibiU
Gość
Tak pamiętamPytam, bo w poprzednim cyklu szłyśmy praktycznie równou mnie 7dc [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pamiętamPytam, bo w poprzednim cyklu szłyśmy praktycznie równou mnie 7dc [emoji14]
Super :*Oto i on [emoji23]
![]()
![]()
![]()
Ja to znowu w tym teście robię testy owu. A nie... Ja mam termin @ na 21.01, więc do 26.01 na bank nie wytrzymam. Z resztą, ja i tak w tym cyklu zachodze w ciążę, wiec dla formalnosci kolejny test mogę zrobić z Tobą 26.01 [emoji23][emoji23][emoji23]Tak pamiętamja koło 26 stycznia, zobacze jak owu mi wypadnie w tym cyklu. Testów owu nie robie teraz, mierze tempke kilka miesiecy i w tym cyklu tylko tempka i działania według dwóch aplikacji
![]()
Jest jeden [emoji23] a to wzdęcia moje właśnie [emoji23]Wyglądasz cudownie! Tyle, ze... Jesteś pewna, że to tylko jedno dziecko się tam chowa? [emoji16]
Uwielbiam kobiety w takich obcisłych sukienkach, jak ten brzuszek tak słodko wychodzi [emoji7][emoji7][emoji7]
A tam wzdęcia. Duże, zdrowe dziecko, nie wzdęcia [emoji23]Jest jeden [emoji23] a to wzdęcia moje właśnie [emoji23]
![]()
Nie widać zdjęciaZrobiłam dzisiaj jeszcze jeden i zgłupiałam. Na wczorajszym się po czasie pokazało coś, wiem że nie powinno się patrzeć na stare testy, ale mi nigdy jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie się nic nie pokazywało. I dzisiaj cień cienia cienia chyba. Ale ja głupia jestem.
I jak już psychiatryk?
![]()
...marzenia mają wielką moc...
[/IMG]
PoprawiłamNie widać zdjęcia
No nie wiem to moja 1 ciąża a lekarz zaraz powiedzial"Pani się biedna z tymi wzdęciami zmaga- one w 2trym rzejda"[emoji23]A tam wzdęcia. Duże, zdrowe dziecko, nie wzdęcia [emoji23]
Na tym z 27 widać cień cienia, ale ponoć nie powinno się sprawdzać testów po czasie. Może w razie czego jutro z porannego coś więcej wyjdzie?Poprawiłam
...marzenia mają wielką moc...