marta_usssek
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie u gina. Zalamana jestem![]()
Co sie dzieje ? [emoji17][emoji17][emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jestem po wizycie u gina. Zalamana jestem![]()
Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).Co sie stało??
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Przytulam Cie mocno! Bedzie dobrze!Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).
O kurczeMusze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).
Ojej... ale dobrze, ze tak szybko to zauwazyl. A mialas jakies objawy?Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).