reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nigdzie nie ucieklam, tylko jakos ostatnio nie mam o czym pisac. Czas jakby stanal w moejscu, dopiero 5dc, gdzie tam owulacja! No ale wczoraj dwie paki testow owu z rossmana kupilam takze czekamy :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze :D

No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze :D

Zazdroszcze Ci planów. Ja jeszcze nie moge noc zaplanowac bo nie wiem co z pracą.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Wydaje mi sie, że zbladła ale specjalista nie jestem, ja w tym cyklu bez testow, luzuje będzie co ma byc widocznie tak mi pisane
Ja tam jestem wyluzowana =) bo juz mysle co bedzie jak nie zajde=P a ofert pracy nie ma . . Ale cóż. Narazie kaske mam odlozona na raty kredytu to spoko bedzie... cos sie w miedzyczasie nawinie. =) testy robie bo widzisz owu byla wczoraj/dzisiaj a wg kalendarzyka o winna byc dopiero jutro/pojutrze

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja też jestem ale nie mam o czym pisać oprocz tego że w sobote powinna być @ i ciągle mam nadzieje że jej nie będzie... taki mam teraz stresujący czas ;) ale jak sie nie uda to trudno... poplacze i mi przejdzie :)

reklama
Ja spałam bo mnie takie nudności dopadły... A jedzenie przed wstaniem z łóżka nic nie daje... Z Aleksem w ciąży też nic nie dawało...
@Jotka_Szczotka bledsza. Pozytyw widzę na 3 teście od dołu :* trzymam kciuki żeby zaskoczyło, mi zaskoczyło właśnie przy wczesnej owu [emoji14]
@Dagaa11 my urlop na maj planujemy jeśli będę się dobrze czuć. I pewnie w Bieszczady będziemy jechać. A stary w sierpniu jeszcze kilka dni urlopu przed moim szpitalem i dwa tygodnie opieki później na mnie.

ckai9jcgk10emd23.png

Do góry