Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszcze Ci planów. Ja jeszcze nie moge noc zaplanowac bo nie wiem co z pracą.No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi sie, że zbladła ale specjalista nie jestem, ja w tym cyklu bez testow, luzuje będzie co ma byc widocznie tak mi pisane![]()
Wydaje mnie sie już bledsza... czy mam omamy..?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ja tam jestem wyluzowana =) bo juz mysle co bedzie jak nie zajde=P a ofert pracy nie ma . . Ale cóż. Narazie kaske mam odlozona na raty kredytu to spoko bedzie... cos sie w miedzyczasie nawinie. =) testy robie bo widzisz owu byla wczoraj/dzisiaj a wg kalendarzyka o winna byc dopiero jutro/pojutrzeWydaje mi sie, że zbladła ale specjalista nie jestem, ja w tym cyklu bez testow, luzuje będzie co ma byc widocznie tak mi pisane
delikatnie ale mimo wszystko wykorzystaj jeszcze meza![]()
Wydaje mnie sie już bledsza... czy mam omamy..?
![]()
No i superNo o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
a kiedy bedziesz wiedziec czy przedluza kontrakt i dalej bedzie twoje stanowisko?Zazdroszcze Ci planów. Ja jeszcze nie moge noc zaplanowac bo nie wiem co z pracą.
![]()