agrafka07
Fanka BB :)
Ja postanowilam isc do gina w sprawie tego sluzu...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Też przez ostatnie pół roku miałam problem ze śluzem płodnym, aż w końcu w grudniu się pojawił i wtedy akurat udało się zajść.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja postanowilam isc do gina w sprawie tego sluzu...
Zawsze lepiej sprawdzić u ginaJa postanowilam isc do gina w sprawie tego sluzu...
Tak lekarz wypatrzył dzyndzolka ale to było w sumie wcześnie bo 12+3, więc to jeszcze nic pewnego@AgaRS90 gratuluję Grzesia!
@olaaa7 ja u Ciebie czuję dziewczynkę, nie wiedzieć czemu, bo już chyba lekarz wypatrzył jakiego dzyndzolka?
@Jotka_Szczotka ja bym temperaturę powyżej 38 traktowała już jak gorączkę. Lepiej za wczasu zwalczać ewentualną infekcję. A paracetamol w ciąży bezpieczny.![]()
.Zawsze lepiej sprawdzić u gina![]()
Do @lili78 to było.
Ja dziś wyłapa£am płodny ale to u mnie norma owu w 20 dc. A Twoje cykle ile dni? Robiłaś testy owu bo już nie wiem
Ja przez ostatnie pol roku mialam cykle 26 dni a ostatni 28 , test owu wyszedl pozytywny w srode wiec wczoraj chyba bylo jajo....
Ja dziś wyłapa£am płodny ale to u mnie norma owu w 20 dc. A Twoje cykle ile dni? Robiłaś testy owu bo już nie wiem
Fajnie masz że masz takie cykle ja mam 33 okołoJa przez ostatnie pol roku mialam cykle 26 dni a ostatni 28 , test owu wyszedl pozytywny w srode wiec wczoraj chyba bylo jajo...
Ja cale zycie mam krotkie cykle a okres trwa 2-3 dni[emoji4]Fajnie masz że masz takie cykle ja mam 33 około
SuperJa cale zycie mam krotkie cykle a okres trwa 2-3 dni[emoji4]