Paraplu
Fanka BB :)
Byłoby cudnie, ale boje się nakręcać....
Poczekaj spokojnie
Tak tylko napisalam zebys nie miala wrazenia, ze sobie wkrecasz objawy i ze Ci na mozg pada
3 mam kciuki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłoby cudnie, ale boje się nakręcać....
Ja jestem po, test negatywny 2 dni po terminie @. Ale wciaz mam nadziejeto co, ktora teraz testuje? az lubie te emocje![]()
to trzymam kciukiJa jestem po, test negatywny 2 dni po terminie @. Ale wciaz mam nadzieje![]()
Cześć dziewczyny
Od zobaczenia dwuch kresek byłam co 5 min w toalecie w obawie że cos sie dzieje. Od tygodnia latam w nadziei że zacznę krwawić bo lepiej naturalnie niż...
Ech jak ciąża dobrze sie rozwijała to krwawienie i koniec a jak są komplikacje to sucho... Taka ironia losu.
Jutro mam usg i badania krwi w szpitalu, pewnie zrobia betę i dadzą mi jakieś piguły na poronienie![]()
Chociaż tu w uk może będą mi kazali czekać...
Moja mama i siostra sa tu gdzie Ty :-)Ja Karlsruhe [emoji4]
Teraz już dobrze.choc bardzo tęsknię za Polską, za rodziną i przyjaciółmi, za tym, że idąc do sklepu mogę pogadać z ekspedientka po polsku... za polskim jedzeniem, chociaż to da się obejść bo mamy niedaleko ruski sklep gdzie można kupić polskie produkty.
Za czym nie tęsknię? Za bezrobociem i ledwo wiązaniem końca z końcem, za brakiem samodzielności bo mieszkając w Pl zylismy pod jednym dachem z rodzicami.
Idzie się przyzwyczaić.
Jak tu przyjechałam 3 lata temu to miałam mega depresję w połączeniu z nerwica lękową. Tak było przez pierwszy rok. Później podjęłam pracę, poznałam fajnych ludzi i jakoś się ułożyło.
Co osiągnęliśmy w 3 lata? Umeblowane M4 nie nasze co prawda spółdzielcze ale remont i wyposażenie to już nasze. Mamy auto i naprawdę niczego nie musimy sobie odmawiać.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze możecie wynajac komuśEvee, ja pod Kielcami mam dom. Nawet teraz, zarabiajac w euro jest nam ciezko z utrzymaniem go w przecietnej kondycji. Z polskimi zarobkami w zyciu nie bedzie nas stac na utrzymanie 2 domow. Moj by popadl w ruine.
Kuba ma mieszkanie w Kozminie Wlkp. tam tez nie ma pracy dla niego.
Musielibsmy wynajmowac mieszkanie majac 2 nieruchomosci!
A sprzedaz nie wchodzi w gre.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez 5 dni czy 4 po terminie pozytyw nie moglam uwierzyć zrobilam ich 5 każdy inny :-) :-) :-)Mój wyszedł ok 5 dni po terminie. Byłam pewna że nic z tego nie będzie i że będę musiała zawiesić starania na kilka mcy, bo kolidowałoby to z datą mojego ślubu. Ale udało się, choć pierwsze testy były -