Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana u nas nawet klimy nie ma, tylko maly wiatraczeku nas tez bedzie upal, czuje, ze klima nic mi nie da w pracy tak jak wczoraj ehh
Hej, ja mialam taka sytuacje w kwietniu w 37 dniu cyklu,ze w nocy dostalam okropnych boli, wilam sie na podlodze w lazience, mialam dretwienia konczyn, drgawki, zimne poty, omdlenia, biegunki,wymioty i inne atrakcje. Myslalam,ze to standardowy okres, tylko troche mocniejszy w objawach niz zwykle. Maz dzwonil na pogotowie to mu przez telefon mowili co ma robic. Krocej mowiac wzielam wtedy kupe tabletek i jakos minelo. Pozniej na wizycie opowiadam caly przebieg sytuacji mojemu lekarzowi, a on stwierdzil,ze to bylo na 98% poronienie samoistne, a wiec nie wymagalo zadnego zabiegu. Powiedzial,ze mielibysmy pewnosc, gdybym od razu nastepnego dnia zrobila bete, ale niestety nie pomyslalam o tym. Lekarz powiedzial jeszcze,ze takie wczesne poronienia sie czesto zdarzaja na poczatku i czesto sa mylone, lub zbiegaja sie ze zwyklym okresem. O zadnych badaniach innych nie mowil. Z mezem z 1 strony bylo nam przykro, a z 2 pomyslelismy,ze skoro to moglo byc poronienie, wiec jednak cos zatrybilo i udalo sie zajsc, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone. Mama mowi,ze tez moze i dobrze sie stalo, bo niewiadomo co mogloby byc dalej... Czy ktoras z Was miala moze podobnie?Dzien dobry Kolezankom [emoji6] pytanie do tych, Ktore niestety poronily. Czy same robilyscie badania ganetyczne czy czekalyscie az lekarz Wam zlecil? Ja ani nie robilam ani nie slyszalam ze mam zrobic. Chce isc w tym tyg. na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo i moze wtedy cos powie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wspolczuje, ja niedawno o malo nie zemdlalam przy kliencie a ten jak zobaczyl moj brzuch mowi Boze drogi jak pani daje rade w te upaly z brzuchem? mowie jak widac nie dajeKochana u nas nawet klimy nie ma, tylko maly wiatraczek![]()