reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mega gratuluje !!! Proszę opowiedz o swoich objawach itd :)
Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać :p gratuluje jeszcze raz [emoji8]

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać [emoji14] gratuluje jeszcze raz [emoji8]
Dziękuję [emoji7] życzę spełnienia marzenia [emoji8] dobrze kojarzę że bierzesz bromergon? Też brałam. Masz dzieci?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry