reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej kochana.. podczytuje Was ... gratuluję wszystkich 2 kresek.. ;) wracam powoli do normalnosci.. o ile można to tak to nazwać... jeszcze nic nie wiem czy będziemy się jeszcze starać... boję się z mężem poruszyć ten temat ; ( ja w trakcie pakowania... do wyjazdu w sumie nie licząc dziś 3 dni... mam nadzieję ze na wakacjach jakoś się przełamie i porusza z nim ten temat ... wiecie co ? Wszyscy dookoła z tych co wiedzieli pytają jak ja się czuję... Ale nikt nie zapytał nigdy o to mojego męża... przecież on też stracił dzidzie. . Bardzo to przeżywa ; ( miłego dnia wam życzę i trzymam za Was kciuki !

Hej kochana.. podczytuje Was ... gratuluję wszystkich 2 kresek.. ;) wracam powoli do normalnosci.. o ile można to tak to nazwać... jeszcze nic nie wiem czy będziemy się jeszcze starać... boję się z mężem poruszyć ten temat ; ( ja w trakcie pakowania... do wyjazdu w sumie nie licząc dziś 3 dni... mam nadzieję ze na wakacjach jakoś się przełamie i porusza z nim ten temat ... wiecie co ? Wszyscy dookoła z tych co wiedzieli pytają jak ja się czuję... Ale nikt nie zapytał nigdy o to mojego męża... przecież on też stracił dzidzie. . Bardzo to przeżywa ; ( miłego dnia wam życzę i trzymam za Was kciuki !
u nas kilka osob sie spytalo Tomka, ale przewaga mnie, nic z tym nie zrobisz, ludzie moze nie rozumieja, ze on tez moze to przezywac :(

Kulka trzymam kciuki zeby ti byla ciaza.
U mnie 31 DC temp od 4 dni rosnie. Od piątku bola mnie jajniki i brzuch.
Rozczaruje się bardzo jezeli to nie ciaza.

Kolekcjonerka ja jestem z Poznania i mam ALAB niedaleko w szpitalu 24/7.

Berha jak wróciłam po 45 min to jakis cien widac gołym okiem a tak niby czułość 10 a test po 5 min mi prawie nic nie pokazał. Tak szacowałam, ze jak bedzie beta 10-20 to pewnie pregnyl, a to 71 troche mnie podbudowało.

Ja po 12 dniach po pregnylu w dawce 10.000 miałam betę 1.2. Takze nawet 10-20 to by była ciąża! :)

reklama
Do góry