reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Berta 3mam z całych sił kciuki za jutrzejszego siańca :)

Dziękuje :) ale myśle ze jutro to jeszcze u mnie moze nic nie wyjsć nawet gdyby to był wygrany cykl. Wydaje mi sie ze w tej jedynej ciąży rok temu to przed terminem @ tez robiłam i nie wyszedł, ale juz dobrze nie pamietam.

No pięknie to obie zmajstrowalyscie :):):):)

A powiem wam, ze jesli u mnie w tym cyklu miałoby sie udać to dzisiaj czuje jakies mikroskurcze w podbrzuszu, wiec moze jakiś okruszek sie tam zagnieżdża? ;)
dzisiaj 10dpo minął. Jutro siknę w 11dpo, zobaczymy, choć nie liczę na cud. U mnie cykl tez słabo obstawiony bo "wyluzowywalam" i ostatnie bobosexy były 3 dni przed owu..
Trzymam kciuki! &&&&

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja juz tez zaczelam testowac owu, dzisiaj 9 dc, cos sie zaczyna dziac, mam nadzieje ;D

Załączniki

• 1470170315444.jpg
    1470170315444.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Cześć dziewczyny
Przepraszam że się nie odzywam, w pracy jestem non stop prawie, atak nie w pracy to chatę ogarniam i dziecia.
U mnie @ dalej nie ma - dobrze ze mnie przezucilyscie do poczekalni. 12.08 mam wizytę u gina, mam nadzieję że to nic poważnego, test ujemny, z 2 tyg temu robiłam.

LUX kciuki za wizytę

Do góry