reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sylvia pocieszę Cię ze rok temu zaszlam przy jednym numerku w cyklu.Numerek był 12 dc przy 28 dniowym cyklu (tylko niestety poronilam).A do plodnych nie na leze.O pierwsza ciaze staralam sie prawie 1,5 roku.A o tą teraz kończę 8 cykl.Może akurat się uda.Wiem ze Ci przykro bo też kiedyś taki cykl mi się trafił.Faceci tego nie rozumieją I nie doceniają naszych starań.
Bertha jak u Ciebie?zblizamy się do naszych terminów.Ja zaczynam czuć się okresowo_Objawów ciazowych brak, powatpiewam ze mogło się udać.Szkoda będzie bo ten cykl był mega obstawiony i tracę ochotę i siły do staran.Nawet bzykac mi się nie chce.Jakoś taki odrzut mam więc niewiem jak następne staranka będą wyglądać.
Ja też już się okresowo czuję :) Nerwy, pryszcze :D Pełen zakres a do okresu jakieś 6 dni :]

Nessi mnie też już od paru dni podbrzusze pobolewa a @ mogę dostać jutro lub pojutrze.Wkurzona chodzę już parę dni.Dzisiaj mam napady gorąca.Więc muszę przygotowywać się psychicznie ze z tego cyklu nici.Następny cykl już nie będę sie tak wysilać.Będziemy co 2- gi dzień sie sexic.

W ramach eksperymentu "test owu a ciąża" wrzucam mój dzisiejszy test owu . Minęły 4 dni od terminu @. Druga kreska pociemniała i jest już dużo mocniejsza od kontrolnej.

Zobacz załącznik 771097
A robiłaś prze terminem @ tez test owu zeby sprawdzić jak ciemnieje?
U mnie testy owu bledna, wczoraj jeszcze bledszy wyszedł.

Bertha jak u Ciebie?zblizamy się do naszych terminów.Ja zaczynam czuć się okresowo_Objawów ciazowych brak, powatpiewam ze mogło się udać.Szkoda będzie bo ten cykl był mega obstawiony i tracę ochotę i siły do staran.Nawet bzykac mi się nie chce.Jakoś taki odrzut mam więc niewiem jak następne staranka będą wyglądać.
U mnie marne szanse. Beta z krwi wczoraj negatywna <0.1. Dzisiaj 12dpo negatyw sikaniec. Juz chyba nie ma szans, choc temp sie utrzymuje 37 na razie.
Ciekawe czy sa przypadki gdzie beta z krwi w 11dpo jest negatywna a jednak jest ciąża...

A robiłaś prze terminem @ tez test owu zeby sprawdzić jak ciemnieje?
U mnie testy owu bledna, wczoraj jeszcze bledszy wyszedł.

U mnie marne szanse. Beta z krwi wczoraj negatywna <0.1. Dzisiaj 12dpo negatyw sikaniec. Juz chyba nie ma szans, choc temp sie utrzymuje 37 na razie.
Ciekawe czy sa przypadki gdzie beta z krwi w 11dpo jest negatywna a jednak jest ciąża...
Nie wiem czy są takie przypadki, ale u mnie pomiar temp. się nie sprawdza - bo 37,4 utrzymuje mi się do ostatniego dnia @. :/

Nessi mnie też już od paru dni podbrzusze pobolewa a @ mogę dostać jutro lub pojutrze.Wkurzona chodzę już parę dni.Dzisiaj mam napady gorąca.Więc muszę przygotowywać się psychicznie ze z tego cyklu nici.Następny cykl już nie będę sie tak wysilać.Będziemy co 2- gi dzień sie sexic.
U Nas były niestety tylko 2 seksy ..więc się nie nastawiałam na sukces :/

Megan, jak tam?? Zrobiłaś dzisiaj test? @ brak?
Aleksandrax, a jak u ciebie??
Hej :) kochana , juz wczoraj dałam tu znać , że niestety @ przyszła wczoraj w punkt[emoji14]dzisiaj mam troche dużo roboty a tak mnie brzuch boli że jestem juz po dwoch silnych tabletkach :o no nic byle do jutra bo wiem ze bedzie troszke lepiej[emoji14]Mileego dnia[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) kochana , juz wczoraj dałam tu znać , że niestety @ przyszła wczoraj w punkt[emoji14]dzisiaj mam troche dużo roboty a tak mnie brzuch boli że jestem juz po dwoch silnych tabletkach :o no nic byle do jutra bo wiem ze bedzie troszke lepiej[emoji14]Mileego dnia[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ah, tak, zapomniałam, przepraszam..
Kciuki za nowy cykl!!

reklama
Do góry