reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzie :( ten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie :(

Lux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzie :( ten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie :(
A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

My decyzje o 2 dziecku bardzo długo rozważaliśmy obydwoje chcieliśmy być pewni ze to jest właśnie nasz czas :) Ż córka nie było dywagacji stwierdziliśmy że chcemy mieć dziecko i od razu przeszliśmy do działania :)

A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry :)

Zgadzam się :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dzis mam 22dc, podbrzusze dalej czuje... Nie kłuje mnie ale takie pobolewanie...
Testu na pewno nie zrobię wcześniej jak w dzień po spodziewanej miesiączce czyli gdzieś w weeked...
Najgorszy tydzien przed @...
U mnie dzis śnieg... I brak siły na cokolwiek :(o_O

A te chłopy to dziwne są. Mówię akurat na swoim przykładzie. Jak przedtem zanim stwierdziliśmy, że chcemy mieć drugie dziecko to miał żale, że za rzadko się bzykamy. Ja po całym dniu z dzieckiem padałam na twarz i jedyne co chciałam to iść spać, a dodatkowo brałam anty i jakoś obniżały mi libido. Jak już przyszło do starań o drugie dziecko to nagle jemu minęło i to ja mam się dopominac o seks. Już się nawet o to kłóciliśmy i powiedziałam że jak nie chce dziecka to niech mi to powie. Ale stwierdził, że jego zdanie się nie zmieniło. Ale sam z inicjatywą nie wyjdzie w sypialni... I to zawsze kiedy myślę że akurat płodne są. Dziwne stworzenie.

Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i gó**no. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.

reklama
Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i *****. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.
Kuuuurcze :( tule mocno, miałam nadzieję że dobra passa trwa i jeszcze będzie dla nas miejsce wśród lipcowek.

Do góry