reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Grrrrr dziewczyny,zrobiłam sałatkę z tuńczyka i....przesolilam.:wściekła/y::wściekła/y: Zaraz się poplacze....
No durna,będę o sałatkę ryczec...albo zbliża się małpa,albo ciąża....na bank.
Swoją drogą,da się to jeszcze uratować?:sorry: Ja lubię słone,ale nie aż tak.....

mfifi04 tak bardzo mi przykro.... :-(
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :-( trzymaj sie kochana wiem ze zadne slowa nie złagodzą twojego bólu .... naprawdę współczuję straty ... :-( :-(

Grrrrr dziewczyny,zrobiłam sałatkę z tuńczyka i....przesolilam.:wściekła/y::wściekła/y: Zaraz się poplacze....
No durna,będę o sałatkę ryczec...albo zbliża się małpa,albo ciąża....na bank.
Swoją drogą,da się to jeszcze uratować?:sorry: Ja lubię słone,ale nie aż tak.....
A czym robiłaś z ryżem? Ugotuj Jeszce pół paczki zupełnie bez soli i dodaj majonezu.

Byłam u gina, pęcherzyka nie ma... a miał miec dzisiaj jakies 20mm.. mógł pęknąć wczesniej albo to był jakis stary juz pęknięty w piątek.. a my to tak niespecjalnie sie staraliśmy.. No nic, mysle ze owu bedzie jeszcze normalna za jakis tydzień.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A czemu badacie kariotyp? Jakieś wskazania?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
córka miała badany ze względu na duży niedobór wzrostu i kilka dysmorfii i wyszła jej translokacja, także chcą zbadać też nas- czy ma ją po rodzicach czy ma tylko ona. A że ja mam na koncie 3 poronienia a ciąża z nią była powiklana, to być może tu jest odpowiedź na moje problemy

Byłam u gina, pęcherzyka nie ma... a miał miec dzisiaj jakies 20mm.. mógł pęknąć wczesniej albo to był jakis stary juz pęknięty w piątek.. a my to tak niespecjalnie sie staraliśmy.. No nic, mysle ze owu bedzie jeszcze normalna za jakis tydzień.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
To trzymam kciuki za kolejną owu :) kiedy monitoring znów?

@mfifi04 bardzo mi przykro...
U mnie dziś 26 dc i przyszła @. Spodziewałam się, że przyjdzie, bo nie miałam żadnych objawów [emoji853] No i cykl kiepsko obstawiony, przytulanki były trzy dni przed owu, owu przegapiłam przez lipne testy z Allegro, że jest już po owu pokazały testy z rossmanna. W dniu owu bolał mnie brzuch i kłuł prawy jajnik, a potem to już byłam całkiem zrezygnowana [emoji853] czekam aż @ się skończy. Może tym razem się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry