reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć kochane [emoji6] u mnie dziś gorszy nastrój.. w nocy nie umiałam spać, a później cieżko było mi rano wstać.. w pracy nerwowo, Kuba zrobił mi scenę i nie chciał do domu od babci wracać, a do tego boli mnie głowa i 3 raz od krótkiego czasu mam zapchany nos.. normalnie cud, miód..
StorAnia, trzymam kciuki żeby wynik był jutro lepszy !
Nessi, ale brzusio cudny [emoji7]
Ja to będąc w ciąży miałam tak, że faceci od razu ustępowali miejsca itd a kobiety zerkały śle udawały, że nie widza [emoji53]
Windy, trzymam kciuki może wreszcie się udało !! [emoji8] brak objawów bardzo obiecujący [emoji16]
Tak was czytam od rana i moze faktycznie coś jest na rzeczy z ta owu.. ja mojego molestuje do 15-16dc a potem juz nie hmm i może tu jest moj błąd ! [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Dziękuje Słonko juz lepiej :-*
Wlasnie wróciłam z pracy - ogarnęłam dom :-) i wietrze teraz go w całości :p
Uwielbiam sprzątać :D
W brzuchu mi burczy Hehehe, a głodna nie jestem- tyle dzisiaj zjadłam kanapek z tuńczykiem :-) u nas w pracy to rarytas :-) dzieci nie chcą jeść to Panie wcinają

Jest spoko :-) na szczęście :-D

Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Ile masz dniowe te cykle :-)? Boże żeby sie Wam udało :-) :-) BŁAGAM :)

Masz pięknego piesiurka :-) ;-) ;)
Ja do okresu jeszcze 6 dni..... lojejku ile to jeszcze czasu :-)

Lux rozumiem Cie ale to chyba wszędzie takie sytuacje sa niedawno stalam w kolejce a obok dziewczyna z małym dzieckiem które plakalo piszczalo oczywiście nikt nie puścił bo wszystkim się spieszylo był komentarz nawet czemu taka z bachorem w domu nie siedzi tylko lazi i dziecko ciaga no ludzie są okropni

@oczekiwanie może i znak. Pewnie taki że okres mi sie spóźni [emoji23] nie nastawiam się żeby nie walnąć potem mentalnie o beton [emoji12] jajniki pieką jak zwykle, zobaczymy czy
Coś się z tego wykluje [emoji16]

@renia200 na mój test to jeszcze poczekasz [emoji1] najwcześniej w termin @ , ale obstawiam weekend, nie będę się stresować [emoji1]

Właśnie @leeleeth lajkujesz z krzaczorow, mów co u ciebie, który tc? [emoji173] [emoji11]

@Paraplu gdzieś się schowala, nadal orbitujesz po ciachu? [emoji23]

Lux rozumiem Cie ale to chyba wszędzie takie sytuacje sa niedawno stalam w kolejce a obok dziewczyna z małym dzieckiem które plakalo piszczalo oczywiście nikt nie puścił bo wszystkim się spieszylo był komentarz nawet czemu taka z bachorem w domu nie siedzi tylko lazi i dziecko ciaga no ludzie są okropni
Wiele takich sytuacji już widziałam i sama miałam.. zapomnialy już kobiety jak same dzieci miały. Inna rzecz ze teraz kobiety nie dają się zamknąć w domu i dobrze.

Wiele takich sytuacji już widziałam i sama miałam.. zapomnialy już kobiety jak same dzieci miały. Inna rzecz ze teraz kobiety nie dają się zamknąć w domu i dobrze.
tylko szkoda, ze ludzie nie potrafia szanowac sie nawzajem :( kuzwa mlody tak mi plakal, ze naprawde az siny sie robil i nic, tyle co sie ogladali ludzie i nic

reklama
@NeSSi sliczny brzusio proszę jak najwiecej takich dajacych radość zdjęć :-) rosnijcie zdrowo kochana ....
@Windy91 &&&& trzymam za Ciebie tak jak pisalam obyście wraz z @marc zaczely kwiecień od dobrych wiadomości ktore są też dla nas starajacych się nadzieją na to ze.każda z Nas zostanie mamusia wcześniej czy później...:happy:
@StorAnia wierzę naprawdę w to ze i Tobie się uda spełnić swoje marzenie .... myślami jestem z Tobą i zawsze bede Tobie gorąco kibicować a jak nas kiedy zaskoczysz pozytywnym testem to chyba "sie upije" ze szczęścia(jesli bede mogła) :laugh2::laugh2:
@Luxuorius niestety w takim teraz zyjemy społeczeństwie gdzie wieksza połowa ludzi patrzy tylko na siebie i nikt nie zwraca uwagi na to czy kobieta w ciąży czy z wózkiem czy z malusim dzieckiem na rękach :no: ja będąc w ciąży spotkalam sie tez z taka niemiła sytuacja.gdzie wlasnie grupka mlodych ludzi stala przede mna w kolejce i wrecz śmiali sie z mojego brzucha a poniewaz bylam juz w 9 miesiacu to i tez po przejsciu super marketu nieźle juz wzdychalam.przy kasie i marzylam by usiąść a tutaj jeszcze okazalo sie ze sobie postoje i to w niemilym towarzystwie wrrrr nie rozumiem takich ludzi i takiego zachowania ... :baffled:
@renia200 poki co nie zachodz w głowę wiesz tak naprawdę do konca nie znamy dnia ani godziny kiedy ciąża moze nas naprawdę zaskoczyć badz dobrej mysli....

Do góry