a który to dzien takiego plamienia ? pierwszy ?Kurdę! Coś mi się ta @ nie chce rozkręcić, leci mi taki ciemnobrązowy a wręcz czarny śluz i teraz się już nakręcam... demonie opuść te ciało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a który to dzien takiego plamienia ? pierwszy ?Kurdę! Coś mi się ta @ nie chce rozkręcić, leci mi taki ciemnobrązowy a wręcz czarny śluz i teraz się już nakręcam... demonie opuść te ciało![]()
a który to dzien takiego plamienia ? pierwszy ?
no zastanawiające....W sumie to drugi ale wczoraj tak delikatnie a dzisiaj taki czarny śluz, tego jeszcze nie miałam. Ogólnie zawsze mam na 2-3 dni przed @ plamienia No ale nie czarne [emoji848]
no zastanawiające....
no dokładnie... ja tez juz swoje przepłakałam... ale i tak mam depreche...A w dupie tam, zapewne kolejny fantasympton. Czekam na @ już się wczoraj nawet wypłakałam także już się nie będę nakręcać![]()
Kurdę! Coś mi się ta @ nie chce rozkręcić, leci mi taki ciemnobrązowy a wręcz czarny śluz i teraz się już nakręcam... demonie opuść te ciało![]()
Hahahahaha az mi lzy ze smiechu polecialyKurdę! Coś mi się ta @ nie chce rozkręcić, leci mi taki ciemnobrązowy a wręcz czarny śluz i teraz się już nakręcam... demonie opuść te ciało![]()
mam tak samoTak, już 6 cykl starań, biorę cały czas inofolic. Problem w tym,że mój mąż pracuje w nienormowanym wymiarze pracy, więc często go nie ma, jeździ w delegacje. Myślę, że chyba cieżko jest się nam wsztrzelić ://. Badania porobione, wszystko u mnie niby ok. To starania o pierwszego dzidziusia
mam tak samoidentyczna sytuacja
oby tak było..Dziewczyny, będzie dobrze! Co nas nie zabije to nas wzmocni. Nie cykajcie, doczekamy się!![]()