Mirakulum
Fanka BB :)
Ja się o tym dowiedziałam po przeprowadzce do UK. Żona znajomego miała ten sam problem - pogadałyśmy... poszłam do lekarza - rzeczywiście, jest to może nie tyle wada genetyczna co uwarunkowanie genetyczne - choć pewnie wada jest tu lepszym określeniem. Bynajmniej wg lekarza zdarza się tylko u kobiet z Rh "-" gdzie istnieje większe ryzyko konfliktu serologicznego. Ale jak to dokładnie działa... pogubiłam się gdzieś po drodze bo mój mózg się po tych info jakby wyłączył.
Jezu ale wy się tu produkujecie XD
Przepraszam ale nie dałam rady nadrobić poza kilkoma pozytywnymi testami - GRATULACJE
Ja się właśnie dowiedziałam że żona mojego byłego a chrzestnego mojej Emci jest w 6 tygodniu - też dziewczyna uwierzyć nie może bo od 3 lat się starali
U mnie boli podbrzusze i piersi - zazwyczaj po owu mam spokój. A tu takie buty... ale to może też świadczyć o cyście bo mam PCONie nakręcam się testowaniem - szczególnie że moje się ostatnio żrą jak dwa zajadłe psy - rozdzielać po kątach muszę... Odechciewa mi się w takich chwilach mieć kolejne dziecko - serio :/ Kaja cwaniakuje i wydaje jej się że jest dorosła, do tego jeszcze hormony zaczynają świrować i jest emocjonalna i nerwowa :/ A Emi potrafi sobie na mnie wskoczyć i po mnie poskakać :/ Ostatnio stałam przy kanapie a ona po niej skakała... no i chyc na mamy plecy :/ Przez 10 min nie mogłam się wyprostować jak mi coś strzeliło :/ Serio zaczynam myśleć czy chcieć trzecie czy się wstrzymać i poczekać jeszcze trochę czy zupełnie odpuścić
![]()
Moje 8 i 11 i fajnie taki rodzynek rodzynka i napisze tak..jesli czegos bardzo pragniesz to pokonasz wszelkie przeciwności..klody zawszr będą!