reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wosku nie odrywa się w górę a wzdłuż skóry. Nakłada się z włosem a odrywa pod włos. Najpierw skóre się odtłuszcza,potem puder a potem wosk. Jako kosmetyczka z wykształcenia nie polecam samemu z woskiem kombinować :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko byłoby ok gdybym miała puder. Nie raz robiłam sobie nogi, pachy czy nawet bikini. Było ok. Wiem co i jak sie robi, tylko pudru było brak. A włosków sporo bo nie ruszane nigdy. Ale już jest w miarę ok. Zeszła opuchlizna. Do pracy pójdę jak należy. [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Kurde dziwna sprawa, wlasnie w lazience bylam i widze na papierze jakis sluz z krwia... plamienia w 11 dniu cyklu? Masakra nigdy tak nie miałam...
Moze jakies naczynko Ci pęklo i stąd ta krew? A dużo jej było?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde dziwna sprawa, wlasnie w lazience bylam i widze na papierze jakis sluz z krwia... plamienia w 11 dniu cyklu? Masakra nigdy tak nie miałam...
Daga miałam to samo w środę... Czyli jeszcze przed owu. W poniedziałek byłam u gina na cytologii. I on powiedział mi trzy wyjścia:
1. Po cytologii
2. Zaczął rosnąć pęcherzyk i gdzieś naczynko pękło
3. Tak się czasem zdarza.
Miałam od rana do około 14 taki śluz jak płodny z przezroczysty ale lekko jasno różowy - podbarwiony krwią.
Jak się skończy po 1-2 dniach to się nie stresuj :*

Nie duzo, to bardziej taki sluz zabarwiony krwia, taką lekko brązową jak mam pod koniec @.
Nic mnie nie boli, takze mysle, ze to nic powaznego. Wzielam juz wkladkę, zeby kontrolowac czy sie to powtorzy. :)

Nie duzo, to bardziej taki sluz zabarwiony krwia, taką lekko brązową jak mam pod koniec @.
Nic mnie nie boli, takze mysle, ze to nic powaznego. Wzielam juz wkladkę, zeby kontrolowac czy sie to powtorzy. :)
To spokojnie :* podobno czasem tak się zdarza. Nie dość że podobnie idziemy z terminami owu to i @ a i obu w tym cyklu trafiło się plamienie gdzie nie wiem jak Tobie ale mnie nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło [emoji23][emoji23]

Mialam rozowy sluz z 8dniprzed owu w 1 cyklu po tab.

Elodia mam nadzieje ze to to to co ma byc :)
Mnie dzis dziwnie zakulo...ale nie potrafię tego wytlumaczyc .. A tak spokoj z bolem

Aby do 16 listopada...........

To spokojnie :* podobno czasem tak się zdarza. Nie dość że podobnie idziemy z terminami owu to i @ a i obu w tym cyklu trafiło się plamienie gdzie nie wiem jak Tobie ale mnie nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło [emoji23][emoji23]

Ja też wczesniej tak nie mialam, nigdy... zobaczysz, ze jeszcze razem zaciążymy :D :D

ten cykl spalony... zaczęłam plamić jak na okres... jeszcze franca za wcześnie przyszła na dodatek... 22dc... ehhh - no cóż - następny miesiąc przyjemności :D
Idę wchłonąć czekoladę :(

reklama
Do góry