olaaa7
Fanka BB :)
Ja mam termin na 9 lipcaTo my o ile mamy różnicy? :-) z poltora tygodnia czy jakos tak?
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin na 9 lipcaTo my o ile mamy różnicy? :-) z poltora tygodnia czy jakos tak?
![]()
![]()
Dzis tez jakas reklama byla w tv z mikolajem a on do mnie tekst mamo po co w tv klamia dzieci ze istnieje mikolsj jsk go wcale nie ma i prezenty mam od Was;pHaha dobry ten Twój 5latek;D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to 11 dni :-) prawie łeb w łeb :-) byleby nic po drodze sie złego nie wydarzylo :-)Ja mam termin na 9 lipca![]()
Nie ma @ wiec jest nadziejaMnie z tej euforii ze Wam się udaje jeszcze bardziej brzuch na okres zaczął bolec
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No jak widać....oj tam :-) takie kilogramy to sama przyjemność :-)
Rany to jutro z rana betka i poprawie w poniedzialek dla pewności.
I w sumie glupio sie zastanawialam czy rodzinna mi aby na pewno da zwolnienie. Przeciez kobiety w ciąży nie mogą pracowac na nocnej zmianie i chocby z tego tytulu mi musi elke dac.
![]()
![]()
Dlatego piernicze nocke dzisiaj bo nie bede ryzykować. Mam taki tryb pracy ze ciagle narazona jestwm na urazy glownie miesni wprawdzie ale brzucha tym bardziej bo co chwile sie o cos uderzam. Juz nie liczę ile razy w ciągu tych prawie siedmiu lat racy uderzylam sie w brzuch czy w łokieć. Albo kolana.Da Ci! To kobieta, zrozumie![]()
Dlatego piernicze nocke dzisiaj bo nie bede ryzykować. Mam taki tryb pracy ze ciagle narazona jestwm na urazy glownie miesni wprawdzie ale brzucha tym bardziej bo co chwile sie o cos uderzam. Juz nie liczę ile razy w ciągu tych prawie siedmiu lat racy uderzylam sie w brzuch czy w łokieć. Albo kolana.
![]()
![]()