reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A na jakie dodatki zwracać uwagę? co się przydaje? Dziękuję za wskazówki odnośnie fotelików, w takim razie skupię się na tych modelach :)
Żeby miał spory kosz pod wózkiem. Czasami są tak małe że jednej reklamówki nie włożysz. Torba do wózka też bardzo przydatna. Wszystkie pokrowce i folie przeciwdeszczowe. Barletta ma dodatkowo uchwyt na kubek. Mufki na zimę. Moskitiery.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten jeszcze mi się podoba :) tzn kolorystyka do przemyślenia, ale jestem zakochana w ramie [emoji7]
4936bfa24ca68e8eda4601e0cbd5.jpg

Załączniki

• 4936bfa24ca68e8eda4601e0cbd5.jpg
    4936bfa24ca68e8eda4601e0cbd5.jpg
    179,5 KB · Wyświetleń: 195
Żeby miał spory kosz pod wózkiem. Czasami są tak małe że jednej reklamówki nie włożysz. Torba do wózka też bardzo przydatna. Wszystkie pokrowce i folie przeciwdeszczowe. Barletta ma dodatkowo uchwyt na kubek. Mufki na zimę. Moskitiery.

A to wózki Bebetto raczej wszystkie mają takie dodatki, z wyjątkiem mufki :) Chociaż mufkę planuję sama uszyć :)

Po cichu liczyłam, że może trafią się nam bliźnięta, no ale na tym usg było widać tylko jeden pęcherzyk, chociaż biorąc pod uwagę fachowość lekarki to jeszcze nie tracę nadziei :p Nawet już upatrzyłam wózek :p
product_110_5_image.jpg

Załączniki

• product_110_5_image.jpg
    product_110_5_image.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 193
Dziewczyny a wgl to w ktorym tygodniu ciąży zapisywać się do lekarza, jak zobaczę dwie kreseczki to odrazu się zapisać czy poczekać?
Ja byłam 44dni po ost okresie, 2tyg i 3dni po terminie spodziewanej miesiączki (7tydzien, 6+3) i był tylko pęcherzyk. Owulacja późno.
Ponoć pospieszylismy się o 2, 3dni. W karcie ciąży mam 5tydz wpisany a byłam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A to wózki Bebetto raczej wszystkie mają takie dodatki, z wyjątkiem mufki :) Chociaż mufkę planuję sama uszyć :)

Po ciuchu liczyłam, że może trafią się nam bliźnięta, no ale na tym usg było widać tylko jeden pęcherzyk, chociaż biorąc pod uwagę fachowość lekarki to jeszcze nie tracę nadziei [emoji14] Nawet już upatrzyłam wózek [emoji14]
Zobacz załącznik 829551
Barletta to firma Adamex :) polski producent :)
Bebetto to inna firma :)
Wózki bliźniacze ciężko prowadzić i są mało zwrotne :(

reklama
Do góry