reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry tak na marginesie! [emoji8][emoji16] 24dc, cyce mnie bolą niemiłosiernie, już czuje skurcze w podbrzuszu jakby @ miała się pojawić lada chwila także ja już przyjęłam porażkę na klatę i postanowiłam, ze nawet nie będę płakać tym razem! Zuch dziewczyna! ;)

Witam sie niedzielnie. Pospalam nawet ;) młoda o 14 jedzie do ojca, moj pewnie bedzie gral, wiec ja po obiedzie zrobie sobie domowe spa :D
Objawow @ brak, ale nie sprawdzalam jeszcze dzisiaj szyjki.. cycki lekko pobolewaja jak nimi poruszam i to tyle :(

W ogole zapomnialam Wam opowiedziec moja wczorajsza historie z pracy. Wiecie pewnie, ze w aptece mozna kupic pampersy dla doroslych. No i przychodzi do mnie wczoraj mloda dziewczyna, wypindrzona, rzeski, pazurki, na oko z 15 lat. I mowi :"poprosze pampersy dla babci". Wiec ja pytam:"jaki rozmiar?". Dziewczyna zonk. Nie spodziewala sie tego pytania. Patrzy to na mnie, to na tipsy swoje, znowu na mnie. I w koncu mowi :"noo babcia to taka bardziej grubsza jest, taka pulchna....taka jak Pani". Kuźwa. Nie wytrzymałam. Śmiechłam bardzo. :D wszystko byloby ok, gdyby nie to ze nosze rozmiar S, w porywach do M. :D :D :D :D dobrze zrozumiałam, że teraz rozmiar M oznacza, że jest się pulchnym? :D

Ale wiesz ja nie biore co miesiac czy jakos czesto. Tylko naprawde czasami jak juz z bolu nie umiem wytrzymac.
Przepraszam ze pytam ale jak to przez ketonal Twoj tato zmarl?

Nie trzeba dużo. Moj tata wziął dwie tabletki i mu rozerwało żołądek!! Ordynator na oiomie powiedział, ze ketonal to najgorszy lek jaki można brać i ze jest mnóstwo substytutów i on nie rozumie, dlaczego apteki i lekarze wciskają ludziom to gowno! (Pewnie dostają kasę od producenta farmaceutycznego). Powiedział tez, ze w miesiącu ma średnio dwa takie przypadki jak mój tata, po ketonalu!
Także wiesz, rób jak uważasz ale ja tego gowna nigdy nie wezmę ani nie pozwolę brać najbliższym.

A u mnie 17dc kłuje mnie raz lewy raz prawy jajnik :/ Tak mi sie wydaje ze owulacja mogla sie przesunac,bo od pozytywnego testu owulacyjne przez pierwsze 3 dni nie kuły mnie jajniki:hmm:

Witam sie niedzielnie. Pospalam nawet ;) młoda o 14 jedzie do ojca, moj pewnie bedzie gral, wiec ja po obiedzie zrobie sobie domowe spa :D
Objawow @ brak, ale nie sprawdzalam jeszcze dzisiaj szyjki.. cycki lekko pobolewaja jak nimi poruszam i to tyle :(

W ogole zapomnialam Wam opowiedziec moja wczorajsza historie z pracy. Wiecie pewnie, ze w aptece mozna kupic pampersy dla doroslych. No i przychodzi do mnie wczoraj mloda dziewczyna, wypindrzona, rzeski, pazurki, na oko z 15 lat. I mowi :"poprosze pampersy dla babci". Wiec ja pytam:"jaki rozmiar?". Dziewczyna zonk. Nie spodziewala sie tego pytania. Patrzy to na mnie, to na tipsy swoje, znowu na mnie. I w koncu mowi :"noo babcia to taka bardziej grubsza jest, taka pulchna....taka jak Pani". Kuźwa. Nie wytrzymałam. Śmiechłam bardzo. :D wszystko byloby ok, gdyby nie to ze nosze rozmiar S, w porywach do M. :D :D :D :D dobrze zrozumiałam, że teraz rozmiar M oznacza, że jest się pulchnym? :D
Hahaha mloda chyba nie umiala wybrnac z sytuacji bo zagielas ja pytaniem o rozmiar dlatego tak odpowiedziala.
Oby @ nie przyszla:)

Nie trzeba dużo. Moj tata wziął dwie tabletki i mu rozerwało żołądek!! Ordynator na oiomie powiedział, ze ketonal to najgorszy lek jaki można brać i ze jest mnóstwo substytutów i on nie rozumie, dlaczego apteki i lekarze wciskają ludziom to gowno! (Pewnie dostają kasę od producenta farmaceutycznego). Powiedział tez, ze w miesiącu ma średnio dwa takie przypadki jak mój tata, po ketonalu!
Także wiesz, rób jak uważasz ale ja tego gowna nigdy nie wezmę ani nie pozwolę brać najbliższym.
Przykro mi z powodu Twojego taty. Kurka przyznam szczeze ze mnie przestraszylas. Naprawde malo biore ale sprobuje brac inne leki gdy bedzie mnie skrecac z bolu.

Taki wiek :) dla niej jesteś już stara i gruba ;)))

reklama
Do góry