reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak robiłam też byłam pewna że będzie negatywny już się przyzwyczaiłam do tego nie była by to żadna nowość A teraz się strasznie martwię czy przez te moje chorubska będzie wszystko ok

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny podjęliśmy decyzję o tym cholernym oczyszczaczu. Trudno - będzie mniej ciulstw kupionych, za to będziemy oddychać normalnym powietrzem.

Zastanawiam się nad tym

Link do: Philips AC3256/10

Lub nad tym

Link do: Electrolux EAP450

Któraś ma, poleca?
Znacie się na tym, bo ja starałam się poczytać ale wiadomo chętnie opini innych w tym temacie wysłucham bo nie czuje się zbyt pewnie w tym temacie.
Za wszystko wskazówki dziękuję z całego serducha [emoji173] poniżej zamieszczam filmik czym oddychamy u nas [emoji35]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wybieram ale dopiero jutro i jutro po zwolnienie ponieważ jestem kierowników działu produkcyjnego w chłodni ogromny stres bo to żywność i ziiiimmmmmnnnnoooooo strasznie A 3 tygodnie przed zajściem grypa i tydzień przed zapalenie pecheza masakra. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić Że faktycznie rośnie we mnie mała fasolka

No pewnie. Lepiej w domu posiedziec niż ryzykowac jakieś powikłania. A tym bardziej że tak długo się staraliście. Ty no to miałyśmy w podobnym okresie starań grypke tylko ja w okresie okoloowulacyjnym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Jak robiłam też byłam pewna że będzie negatywny już się przyzwyczaiłam do tego nie była by to żadna nowość A teraz się strasznie martwię czy przez te moje chorubska będzie wszystko ok

Ja byłam chora od 1dnia cyklu. 3 antybiotyki:/ do dzisiaj kaszle, a w czw zaczynam 11 tydzień! Na pierwsza wizytę (Na której będzie pierwszy raz widać dzieciątko i serducho) idę w czwartek.
Trzymam kciuki za nasze wizyty oby wszystko było ok :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No pewnie. Lepiej w domu posiedziec niż ryzykowac jakieś powikłania. A tym bardziej że tak długo się staraliście. Ty no to miałyśmy w podobnym okresie starań grypke tylko ja w okresie okoloowulacyjnym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Dokładnie[emoji38] może te grypy są magiczne kto by pomyślał że będąc chorym będzie łatwiej w ciążę zajsc

reklama
AgaRS90 ja w sprawie oczyszczacza nie pomogę, nie orientuję się w temacie. Jeśli uważacie, że jest Wam niezbędny to kupujcie :) Ja bym się nie zdecydowała, bo trzeba by nie wychodzić z domu, żeby nie mieć kontaktu z nieoczyszczonym powietrzem, ja niestety takiej możliwości nie mam. Trochę obawiałabym się też o dziecko, czy takie trzymane pod kloszem nie będzie w przyszłości bardziej chorowało przy kontakcie z tym naturalnym powietrzem.

Do góry