Jotka_
Fanka BB :)
Ja, w zasadzie tak =)Hahahahahaha
Ale w sumie tak to wyglada wiec nazwa idealna!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja, w zasadzie tak =)Hahahahahaha
Ale w sumie tak to wyglada wiec nazwa idealna!
Wejdz w przegladarce w swoj profil i wybierz opcje sygnatura. Jak zrobisz to przez apke to suwaczek sie nie bedzie zmienial.![]()
Czy ktos mi powie jak zrobic by suwaczek byl w moich postach?
Albo wejdź w edycję profilu i weź wrzuć ten suwaczek w "podpis"Wejdz w przegladarce w swoj profil i wybierz opcje sygnatura. Jak zrobisz to przez apke to suwaczek sie nie bedzie zmienial.
![]()
![]()
A no tak to to samo xd sygnatura i edycja podpisu xDWejdz w przegladarce w swoj profil i wybierz opcje sygnatura. Jak zrobisz to przez apke to suwaczek sie nie bedzie zmienial.
![]()
![]()
A ja nic nie czuje ... Nie wiem wlasnie mam takie mieszane uczucia ...Skreśliła nie ten cykl na straty... Wiem powiecie że jeszcze nic nie wiadomo, ale to się czuje wszystko.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widac? Bo dalam linka wlasnie w opcji sygnatura tylko zrobilam to z telefonu.Wejdz w przegladarce w swoj profil i wybierz opcje sygnatura. Jak zrobisz to przez apke to suwaczek sie nie bedzie zmienial.
![]()
![]()